Ναταλία Γερμανού: Η πρεμιέρα του NaMaSte!

Όλα όσα είπε η Ναταλία και οι συνεργάτες της...

Μέσα από ένα μεγάλο, φωτεινό και μίνιμαλ σκηνικό μπήκε στη ζωή μας η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Δευτέρας από τη συχνότητα του Epsilon. Μαζί της είχε και τα δύο αγαπημένα της σκυλάκια.

Άρκετα χαλαρή, έχοντας κρύψει καλά το άγχος της πρεμιέρας, η Ναταλία χάρισε από τα πρώτα δευτερόλεπτα τη ζεστασιά της στο τηλεοπτικό κοινό, όπως μόνο αυτή ξέρει.

«Αυτό είναι το καινούργιο μας σπίτι και αυτό είναι και το καινούργιο σας σπίτι, ελπίζω και εύχομαι! Καλό μεσημέρι είναι η πρώτη φορά είναι η πρώτη φορά που λέω στη ζωή μου και το λέω μέσα από τη συχνότητα του Epsilon και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό, νιώθω πολύ οικεία εδώ», ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστρια του NaMaSte.

Αφού παρέλαβε τις τεράστιες ανθοδέσμες που έφτασαν γι’ αυτήν στο πλατό για την πρεμιέρα της, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε τα εξής: «Ελπίζουμε, ευχόμαστε και προσευχόμαστε αυτή η εκπομπή να γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια και η αγαπημένη σας παρέα κάθε μεσημέρι από τη 1 μέχρι τις 4. Υποσχέσεις δεν θα δώσω, δεν ξέρω πραγματικά πώς θα πάει αυτή η εκπομπή, δεν μας νοιάζει τόσο πολύ αυτό. Αυτό που μας νοιάζει είναι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να γίνουμε η αγαπημένη σας παρέα για όλα αυτά τα μεσημέρια».

Αμέσως μετά παρουσίασε τους συνεργάτες της: Νίκο Γκάνο, Έλενα Ασημακοπούλου, Δημήτρη Μηλιόγλου, Χριστίνα Μουστάκα και Παναγιώτη Ραφαηλίδη, που μπήκαν στο πλατό κρατώντας ένα μπαλόνι διαφορετικού χρώματος ο καθένας.

Δείτε την έναρξη του NaMaSte:

https://www.youtube.com/embed/xg2kaD0Pqpk