Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό της από τον Θάνο Καλλίρη

Πώς της το ανακοίνωσε ο τραγουδιστής και τι "χουνέρια" του είχε κάνει η παρουσιάστρια όσο ήταν ζευγάρι;

Ο Θάνος Καλλίρης πέρασε το κατώφλι της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού και… μοιραία η κουβέντα έφτασε στην περίοδο που ήταν ζευγάρι και τον χωρισμό τους. «Τότε ήταν επίσης ένας κούκλος και τον ερωτεύθηκα πάρα πολύ εγώ και τον κυνηγούσα με λύσσα. Ήταν η μοναδική περίπτωση της ζωής μου που έκανα εγώ την πρώτη κίνηση», αποκάλυψε η παρουσιάστρια. 

Εκείνο που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η περιγραφή της Ναταλίας για το πώς της ανακοίνωσε ο τραγουδιστής ότι θέλει να χωρίσουν. «Εκείνος με χώρισε και ήταν κάτι που σε εκείνη την ηλικία με ενόχλησε πολύ. Από τον χωρισμό αυτό έγραψα τα «Σεντόνια» της Άννας Βίσση. Όμως, ο λόγος που ποτέ δεν θύμωσα μαζί του, δεν αισθάνθηκα κακία και μίσος ήταν ότι είχε μια εντιμότητα. Δηλαδή, όταν μου είπε ότι θέλω να μιλήσουμε και αποφάσισε να βάλει ένα τέλος σε αυτή τη σχέση, στα πεντέμιση χρόνια, είχε μια μαγκιά ο τρόπος που μου είπε ότι «Ο λόγος που θέλω να σταματήσουμε να είμαστε μαζί είναι ότι αισθάνομαι ότι επειδή είμαι άντρας, νέος, σε ένα επάγγελμα γεμάτο πειρασμούς… Δεν θα μπορέσω να σου είμαι πιστός. Θα αρχίσω να κάνω σαχλαμάρες, το αισθάνομαι. Δεν σου αξίζει κάτι τέτοιο και προκειμένου να είσαι μια δακτυλοδεικτούμενη κερατωμένη, ας το λήξουμε εδώ». Κι εκείνος στενοχωρήθηκε, αγαπιόμασταν πάρα πολύ, αλλά έβαλε πάνω από τη σχέση, ότι αυτό το κορίτσι δεν θέλω να το ξεφτιλήσω. Αυτό στα μάτια μου τον ανέβασε 100 σκάλες. Δεν είναι ανήθικος άντρας ο Θάνος», ανέφερε η Ναταλία. 

Ο Θάνος Καλλίρης αποκάλυψε ωστόσο, ότι η Ναταλία Γερμανού είχε αλλάξει στην ηλεκτρονική του αντζέντα τα τηλέφωνα όλων των γυναικών που δεν γνώριζε!

https://www.youtube.com/embed/DE_9-a5SOBA