Ναταλία Γερμανού για Αλέξανδρο Παρθένη: «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί…»

Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε την αποχώρηση του Αλέξανδρου Παρθένη από το Survivor την πρώτη εβδομάδα συμμετοχής του.

Η Ναταλία Γερμανού δεν έκρυψε την στεναχώρια και την απογοήτευση της για την τόσο σύντομη συμμετοχή του Αλέξανδρου Παρθένη στο Survivor. Ο Αλέξανδρος Παρθένης ήταν ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor την περασμένη Τετάρτη.

Survivor: Αποχώρησε ο Αλέξανδρος Παρθένης!
[dfp_ads id=236982]

Η παρουσιάστρια, η οποία στο παρελθόν ήταν ζευγάρι με το πρώην μοντέλο, είχε υποστηρίξει τη συμμετοχή του στο Survivor, απαντώντας στα σχόλια στο twitter.

Survivor: Τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού για τον Αλέξανδρο Παρθένη!

Το ίδιο έκανε και μέσα από την εκπομπή «Επιτέλους σαββατοκύριακο» όπου όπως είπε θεώρησε άδικο το ότι ήταν εκείνος που αποχώρησε καθώς είχε να προσφέρει πολλά ακόμα στην ομάδα.

«Και βέβαια εδώ έρχεται και η αδικία της Τετάρτης γιατί σε εκείνο ακριβώς το αγώνισμα του τροχού, δύο στις δύο νίκες έκανε και ο Αλέξανδρος Παρθένης. Εξαιρετικά αγωνίστηκε, όπως και τις προηγούμενες μια μια μικρή εξαίρεση. Ήταν αυτός που τελικά αποχώρησε. Η πρώτη αποχώρηση του Survivor ήταν δική του. Δεν μιλήσαμε. Νομίζω είναι ακόμα εκεί. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί θεώρησα ότι αδικήθηκε πολύ.

Με ρωτάς ποιος θα έπρεπε να φύγει; Αν μου βάζεις το μαχαίρι στο λαιμό θα σου πω η Χατζίδου όσο φίλη μου και να είναι και όσο και να μην αγαπάω. Πιστεύω ότι πιο πολλά είχε να προσφέρει στην ομάδα ο Αλέξανδρος μακροπρόθεσμα, χωρίς φυσικά να μπορώ να προβλέψω και το μέλλον. Πάμε να δούμε τι δήλωσε ο Αλέξανδρος Παρθένης μετά την αποχώρηση του, η οποία τον στεναχώρησε πάρα πολύ και δεν προσπάθησε και να το κρύψει ο άνθρωπος», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού η οποία είχε ακόμα μια κρυφή ελπίδα ότι ίσως κάτι αλλάξει και του δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσει…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!