Ναταλία Γερμανού: «Έμαθα την απιστία του Ίμβριου με τον …παραδοσιακό τρόπο»

«Το λύσαμε, του είπα άκουσα αυτό το μήνυμα, δεν το αρνήθηκε...»

Η Ναταλία Γερμανού μπορεί να δίνει lead in στην Τατιάνα Στεφανίδου, ωστόσο σήμερα βρέθηκε και στην απογευματινή ζώνη του Epsilon ως καλεσμένη του «Tatiana Live».
Η παρουσιάστρια μίλησε για την εκπομπή της στο κανάλι, τις σχέσεις της, δηλώνοντας πως έχει επιλέξει συνειδητά όποιον άνδρα ήταν δίπλα της, και σχολίασε τα όσα ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό ΕΓΩ περί απιστίας του πρώην συζύγου της Πέτρου Ίμβριου.

Αποκάλυψη Ίμβριου για το χωρισμό με Γερμανού: «Με χώρισε, έπαιξε αμόρε άλλο…»

«Αυτός ο γάμος έγινε Δευτέρα εντελώς κρυφά. Είχαμε παραμυθιάσει όλα τα κανάλια, όλους τους δημοσιογράφους και ρεπόρτερ. Ειδοποιήσαμε τους 11 καλεσμένους που είχαμε δύο ώρες πριν» λέει αναφορικά με το γάμο της, ενώ όπως δηλώνει παρά την απιστία και οι δυο τους θέλησαν να κρατήσουν αυτό το γάμο.

«Το έμαθα με τον παραδοσιακό τρόπο που το μαθαίνει μία σύζυγος, με μήνυμα. Είχε γυρίσει από ένα ταξίδι που είχε κάνει στην Αμερική. Έλειπε πάρα πολύ καιρό, κι όταν φίλες της εκπομπής έχει περάσει το 40ήμερο είστε λίγο υποψιασμένες και είναι και λίγο βαρύς, λέτε κάτι δεν πάει καλά. Χτύπησε μήνυμα στο κινητό και ήταν φωνητικό. Μπήκα και το άκουσα… Ασ' το! Νιώθεις αυτό που μουδιάζεις από τον αυχένα και κάτω. Στεναχωρήθηκα. Φοβήθηκα ότι τον χάνω και ζήλεια που δεν είχε αντικείμενο γιατί δεν ήξερα ποια να ζηλέψω. Δεν πιστεύω ότι φταίει το κάθε θηλυκό που μπορεί να κουνηθεί στον άντρα σου. Αυτός θα πρέπει να έχει αντιστάσεις. Το λύσαμε, του είπα άκουσα αυτό το μήνυμα, δεν το αρνήθηκε, μου είπε να το συζητήσουμε, το συζητήσαμε. Μου εξήγησε πως συνέβη και μου είπε ότι δεν θέλει να χαλάσουμε το σπίτι μας για αυτό, του είπα ούτε εγώ. Δεν έφυγε τελείως. Με σκληραγώγησε στις επόμενες σχέσεις μου. Ήμουν πια μόνιμα προετοιμασμένη για αυτό».

https://www.youtube.com/embed/kNUquWOo7PA