Ναταλία Γερμανού: Αποκαλύπτει τι εκνευρίζει τον Μάνο Ιωάννου

Γιατί παραδέχτηκε την ηλικία της;

 Η Ναταλία Γερμανού απαντά σε όλα σε συνέντευξή της στο κυπριακό περιοδικό Down Town και μιλά για τον ένα χρόνο σχέσης με τον Μάνο Ιωάννου που όπως λέει δεν πίστευε πως θα κρατήσει τόσο πολύ.

Φέτος, έκλεισες ένα χρόνο σχέσης με τον Μάνο Ιωάννου. Περίμενες ότι θα κρατούσε τόσο πολύ;
Νομίζω πως όχι, γιατί στην αρχή δεν τον ήξερα και ήμουν αρκετά επιφυλακτική. Πίστευα ότι θα ήταν μία ιστορία με μικρή διάρκεια. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ανέτρεψε άρδην την αρχική μου άποψη και μου άλλαξε γνώμη. Με κέρδισε γρήγορα και άμεσα. Ειλικρινά σου μιλάω, δεν με κέρδισε μόνο με την ομορφιά του. Σαφώς και η πρώτη εντύπωση είναι η εξωτερική εμφάνιση και ο Μάνος είναι από τους ωραιότερους άντρες στην Ελλάδα, κατά τη γνώμη μου. Το πιστεύω ακράδαντα! Τον καμαρώνω και τον θαυμάζω. Αλλά η ομορφιά, είναι το πρώτο πράγμα που απομυθοποιείται σε μία σχέση και το πρώτο πράγμα που βαριέσαι. Στον Μάνο ερωτεύτηκα και αγάπησα άλλα πράγματα. Το χιούμορ του, που με κάνει να γελάω ασταμάτητα, τις ευαισθησίες του, την τρυφερότητά του και μπορώ να σου πω, ότι τον έχω αγαπήσει πραγματικά.

Πού διαφωνείτε;
Τον εκνευρίζω όταν με πιάνουν οι ανασφάλειές μου. Εκεί γίνεται τρελός και νομίζω πως θέλει να με δείρει (γελάει). Δεν κουράζεται ποτέ να με τονώνει, να με στηρίζει και να μου λέει «πότε θα καταλάβεις τι αξίζεις;», «πότε θα καταλάβεις τα ταλέντα σου;». Μου φωνάζει για να με ξυπνήσει, αλλά τσακωνόμαστε όταν αρχίζω εγώ και λέω «τι θα κάνω με αυτό, με εκείνο, με το άλλο…». Εκεί γίνεται Τούρκος! Είναι πολύ προστατευτικός. Είναι αστείο να του ρίχνω τόσα χρόνια στο κεφάλι και αυτός να διοχετεύει όλη την προστατευτικότητά του σε εμένα.

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE