Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη… αδειάζει την Παμπίνα Κοντέα που έφυγε από το Star Academy!

Παμπίνα

«Ήρθε η ώρα να σας πω κάτι για την Παμπίνα, το οποίο δεν το είπα την Παρασκευή στο live παρότι την αναγνώρισα την ώρα που την είδα. Είπα να μην πω κάτι εκείνη τη στιγμή».

Η «βόμβα» έπεσε στο Star Academy αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρεμιέρας του, όταν η παίκτρια Παμπίνα Κοντέα ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει το show γιατί δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Η αποκάλυψη που έκανε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της, δίνει μια άλλη διάσταση στο θέμα και εξηγεί κατά κάποιο τρόπο την αντίδραση της παίκτριας με την ξεχωριστή φωνή.

[dfp_ads id=236982]

«Ήρθε η ώρα να σας πω κάτι για την Παμπίνα, το οποίο δεν το είπα την Παρασκευή στο live παρότι την αναγνώρισα την ώρα που την είδα. Είπα να μην πω κάτι εκείνη τη στιγμή», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού και συνέχισε: «Την Παμπίνα με την εξαιρετική φωνή ήταν η δεύτερη φορά που τη συναντούσα εγώ σε talent show. Τη συνάντησα πρώτη φορά, πάλι ούσα σε κριτική επιτροπή, στις οντισιόν του Dream Show πριν από 11 χρόνια. Πάλι είχε περάσει από οντισιόν, πάλι την αποθεώσαμε, πάλι την περάσαμε και πάλι έφυγε λέγοντάς μας ότι ψυχολογικά δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Ζήσαμε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ήταν ακριβώς η επανάληψη του ίδιου πράγματος».