Ναταλία Γερμανού: Αλλάζει σχεδόν όλη την ομάδα του «Επιτέλους Σαββατοκύριακο»!

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες...

Αν νομίζεις λατρεμένη πως η Ναταλία Γερμανού βρίσκεται στην Κέρκυρα και απολαμβάνει τις χαρές του ήλιου και της θάλασσας, χωρίς να έχει φροντίσει το τι ακριβώς θα γίνει στην εκπομπή της από Σεπτέμβρη, κάνεις μέγα λάθος!

Η Ναταλία εννοείται πως έχει φροντίσει πριν φτιάξει βαλίτσες, να δει το πως ακριβώς θα διαμορφωθεί το πλαίσιο σύμφωνα με το οποίο θα ξανά βγει στον αέρα μέσα από το Epsilon, έχοντας κάνει φυσικά πρώτα, τις απαραίτητες ανανεωτικές κινήσεις που χρειάζονται.

Εννοείται πως η γνωστή παρουσιάστρια παραμένει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου με το «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», μιας και αυτή η τηλεοπτική ζώνη και αυτή η ώρα της… πάνε πολύ!

Η Ναταλία θα φορέσει ξανά το τζινάκι της και το t-shirt της και με τον γνωστό χαλαρό, ζεστό κι άμεσο τρόπο της θα έρθει κι αυτό το χειμώνα για να μας κεράσει πρωινό καφεδάκι και να μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά, όπως μόνο εκείνη ξέρει!

Όσο για το ποια θα είναι η νέα ομάδα της Ναταλίας; Στην εκπομπή θα υπάρξει μία σημαντική, πολύ σημαντική άφιξη και άφιξη αυτή θα είναι του…