Μπορείς με 15,98 ευρώ να κάνεις διαφήμιση;

zp_25077_malfa.jpg
Κι όμως, αν έχεις φαντασία, μπορείς να καταφέρεις πολλά!

Με μια ακόμα απολαυστική διαφήμιση για την Ελλάδα, το εργαστήρι δημιουργικής γραφής «Tabula Rasa», πρωτοπορεί και φέτος. Έρχεται να μας αποδείξει ότι με 15,98 € και απεριόριστη όρεξη για δημιουργία, μπορείς να κάνεις θαύματα.

Κάπως έτσι το σκέφτηκαν οι σπουδαστές του εργαστηρίου, οι οποίοι μετά την περσινή επιτυχία του Be one of us – Hellas -την οποία στήριξαν τόσο οι έλληνες, όσο και χιλιάδες φιλέλληνες του εξωτερικού, ανάμεσά τους η Νία Βαρντάλος, ο Όλιβερ Τζέιμυ, η Μελίνα Κανακαρίδη, ο Τομ Χάνκς, η Σερ, η Όπρα, η Φελίσιτι Χόφμαν, η Μαρία Μενούνος, ο Νίκος Αλιάγας, η Ντέμπι Γκίμπσον κ.α., αλλά και τεράστια portals εσωτερικού και εξωτερικού που φιλοξένησαν το διαφημιστικό στις σελίδες τους-, επανέρχονται με το ίδιο σλόγκαν, αυτή τη φορά αφιερωμένο στην Κρήτη.

Δείτε το σποτ Be one of us:

Πίσω από τις κάμερες φέτος, βρέθηκε η σκηνοθέτης-καθηγήτρια της σχολής, Ρέινα Εσκενάζυ, για να καθοδηγήσει με την ευρυματική της ματιά πλέον των 120 ατόμων που συμμετείχαν στο γύρισμα για την υποστήριξη της Ελλάδας. Ανάμεσά τους, η Μπέσσυ Μάλφα, η Φωτεινή Τσακίρη, ο Παναγιώτης Καποδίστριας, η Πόπη Χριστοδούλου, ο Γρηγόρης Μελάς και όλο το δυναμικό των καθηγητών και σπουδαστών της σχολής.

Αναλυτικός προϋπολογισμός του διαφημιστικού:

Τσιμπιδάκια για τα μαλλιά: 1.90 €
20 παραμάνες: 1 €
Χαρτί κουζίνας: 2 €
Καθαριστικό τζαμιών: 1,88 €
Μαντιλάκια ντεμακιγιάζ: 2,20 €
Μουστάκι κρητικό: 5 €
Σακούλες σκουπιδιών: 2 €

Δείτε το:

close button

Κάντε Like: Zappit.gr στο Facebook