Μπογδάνος για Σφακιανάκη: «Είπα, αυτό που θα σου κάνω θα το θυμάσαι»!

«Αν δεν ερχόταν στην εκπομπή, θα έβγαινα και...»

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη για τον «εκβιασμό» που έκανε στο Νότη Σφακιανάκη και τη δισκογραφική του εταιρεία, ώστε να πάει καλεσμένος στην εκπομπή του.

«Για πρώτη φορά στη ζωή μου κατάλαβα ότι μερικές φορές ο μόνος τρόπος για να βρεις το δίκιο σου είναι ο τραμπουκισμός. Μετά από την πρώτη συνέντευξη, φαινόταν ότι έχουμε μια καλή χημεία, σηκώνω εγώ το κινητό «Έλα Νότη, γιατί στην πέφτουν έτσι;», «Τι να πώ…» μου λέει αυτός. Του λέω «Δεν έρχεσαι να τα πούμε;», μου λέει «Έρχομαι. Πότε;». Απαντώ «Την ερχόμενη Τετάρτη». «Κανένα πρόβλημα. Αν η εταιρεία είναι ΟΚ, εγώ είμαι μέσα», απάντησε. Μιλάω με την εταιρεία και μου λένε «Αν ο Νότης είναι ΟΚ εμείς δεν έχουμε παράπονο». Μιλάω πάλι μαζί του τη Δευτέρα για το τελικό ΟΚ και μου λέει πάλι «ναι, δεν έχω κανένα πρόβλημα».

«Μου σκάει ένα μήνυμα αργά το βράδυ της Δευτέρας από έναν μάνατζερ της εταιρείας που μου έγραφε: «Καταρχήν, ο Νότης δεν κατάλαβε και κατα δεύτερον, πιστεύουμε και εμείς και το μαγαζί ότι είναι πολύ σημαντικό η συνέντευξη να γίνει μετά την πρεμιέρα». Έκανα κάτι πάρα πολύ απλό… Αφού λογοφέραμε πολύ άσχημα με τον μάνατζερ, του είπα ότι σου το χρεώνω προσωπικά και αυτό που θα σου κάνω θα το θυμάσαι, γιατί με λέγαν ψεύτη».

«Θα έκανα το εξής: «Κυρίες και κύριοι καλησπέρα. Στην καρέκλα την κενή πίσω μου θα καθόταν ένας άνθρωπος ο οποίος πίστευα ότι έχει λόγο τιμής και μετά θα έπαιζα κομμάτια από την προηγούμενη συνέντευξή του τα οποία έρχονται σε πλήρη αντίθεση με πράγματα τα οποία είχε πει στην παρουσίαση του δίσκου. Θα κράταγε η εκπομπή 20-25 λεπτά».

//www.youtube.com/embed/4t2oBkfQb2M

Διαβάστε ακόμα:

Πως σχολίασαν οι «Ράδιο Αρβύλα» τη συνέντευξη Σφακιανάκη…;

«Θερμό επεισόδιο» Σφακιανάκη – Μπογδάνου! «Δεν θα γίνω ποτέ Χρυσή Αυγή»… Απάντηση σε Βανδή και Λαζόπουλο