Μπλούζες «Με αγάπη» από τη Μαρί Κυριακού

Η Μαρί Κυριακού και η Αφροδίτη Παπαξένου, ιδιοκτήτρια των καταστημάτων Serendipity, ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό και δημιουργούν μπλούζες ΜΕ ΑΓΑΠΗ για την ενίσχυση του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου, τα σχέδια των οποίων επιμελήθηκε η Μαρί Κυριακού.

Με σύνθημα «keep giving and get love», «συνεχίστε να προσφέρετε και κερδίστε αγάπη», οι μπλούζες ΜΕ ΑΓΑΠΗ της Μαρί Κυριακού διατίθενται στα δύο καταστήματα Serendipity στο Νέο Ψυχικό αλλά και μέσω της ηλεκτρονικής τους σελίδας, www.serendipityshops.gr.

Σε 3 διαφορετικά σχέδια, 1 παιδικό και 2 γυναικεία, οι μπλούζες ΜΕ ΑΓΑΠΗ στηρίζουν το έργο του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου, που φιλοξενεί και διαπαιδαγωγεί 23 αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 2.5 έως 5.5 ετών.

Για τις μπλούζες ΜΕ ΑΓΑΠΗ, η Μαρί Κυριακού φωτογραφήθηκε μαζί με μικρές της φίλες και δήλωσε: «Είναι μια ακόμη συνεργασία που κάνουμε για να στηρίξουμε παιδιά που έχουν ανάγκη για να μπορέσουν να μεγαλώσουν με αγάπη και χωρίς προβλήματα. Γι’ αυτό το λόγο σχεδίασα μια μπλούζα ειδικά γι αυτόν το σκοπό και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο, που φιλοξένει και συντηρεί παιδάκια από 2,5 έως 5,5 χρόνων. Στην προσπάθεια μας αυτή αρωγός και στήριγμα στάθηκε η Αφροδίτη Παπαξένου, όπου μέσω των καταστημάτων της αλλά και μέσω της ιστοσελίδας της θα διαθέτει τα μπλουζάκια, σε παιδικά και γυναικεία μεγέθη. Συνεχίστε να προσφέρετε και κερδίστε αγάπη! Αυτό είναι το σύνθημα μας για να βοηθήσουμε όλα αυτά τα παιδιά!»

Η κυρία Ζερβάκη, πρόεδρος του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου δήλωσε: «Η νέα πρωτοβουλία της Μαρί Κυριακού συναντά με αγάπη τον ευαίσθητο χώρο της παιδικής προστασίας στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο και με μπλούζες προσφοράς και αγάπης αγκαλιάζει τα παιδάκια που χρειάζονται τροφή, στέγη, περίθαλψη, εκπαίδευση. Της ευχόμαστε να έχει επιτυχία στην προσπάθειά της και την ευχαριστούμε που είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειές μας».

Τα δύο καταστήματα Serendipity βρίσκονται στην οδό Παπαφλέσσα 16 και στη Λεωφόρο Κηφισίας 292, στο Νέο Ψυχικό.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6742302