Μπέττυ Μαγγίρα: «Υπήρχαν εντάσεις στο Όλα Παίζουν…»

«Πρώτη φορά έχω κουραστεί τόσο στη ζωή μου».

Την Μπέττυ Μαγγίρα φιλοξένησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ η οποία μίλησε για την περσινή χρονιά και την κούραση που ένιωσε με την καθημερινή εκπομπή και το θέατρο.

Γαι τους ρυθμούς της δουλειάς και το «Όλα Παίζουν»:

«Χαίρομαι που δεν κάνω καθημερινή εκπομπή γιατί είναι πιο ανθρώπινες οι συνθήκες. Βλέπω τα παιδιά μου, κάνω γυμναστική, ξεκινησα ξανά τα μαθήματα φωνητικής που είχα παρατήσει. Έχω το θέατρο και είναι πολύ πιο βατά τα πράγματα. Όπως μια μάνα που δουλεύει. Ένιωθα σα μηχανή. Πολύ κούραση. Πρώτη φορά έχω κουραστεί τόσο στη ζωή μου.

H Κατερίνα με την Αλέκα ταίριαζαν. Με εμάς δεν ταίριαζε. Παρασκήνιο υπάρχει παντού. Θεωρώ ότι έγινε λίγο παραπάνω ντόρος γιατί άλλαζε ύφος η εκπομπή και ήρθε να αντικαταστήσει μία πολύ πετυχημένη εκπομπή, το «Δέστε τους». Οπότε δημιούργησε ένα έδαφος. Εμείς ήμασταν τέσσερις άνθρωποι που δεν γνωριζόμασταν μεταξύ μας, άσχετα από τη φιλία που είχα εγώ με την Αλέκα. Δεν υπήρχαν ρόλοι, δεν υπήρχε από την αρχή ξεκάθαρο concept και μέχρι να μάθει ο ένας τον άλλον υπήρχε μια αναστάτωση, ένας πανικός. Και θεωρώ ότι οι συνθήκες δεν το βοηθούσαν. Γι’ αυτό και όταν ηρεμήσαμε λίγο καιρό και γνωριστήκαμε από τις γιορτές και μετά η εκπομπή πήρε άλλο ύφος, άλλη μορφή και κύλησε λίγο πιο ομαλά. »

Για τις εντάσεις με τους συναδέλφους της:
«Δεν τσακωνόμασταν, υπήρχαν εντάσεις που ήταν φυσικό με δεδομένο ότι υπήρχε παρασκήνιο. Οι άνθρωποι γύρω δεν το βοηθούσαν. Εγώ ας πούμε ίσως να έχασα τον μπούσουλα από όλη την κατάσταση. Ίσως αν υπήρχε ένας άνθρωπος να έρθει να μας καλμάρει, να μας ηρεμήσει…. »

Για τη ζωή με τον σύζυγό της:
«Είμαι 13 χρόνια με τον Δημήτρη. Είναι η ζωή μου. Είναι ο άνθρωπός μου, είναι φίλος μου, είναι άντρας μου, είναι εραστής μου, είναι τα πάντα. Η σχέση γίνεται ουσιαστική και βαθιά, απλά θεωρώ ότι θέλει πάρα πολύ προσπάθεια και από τους δύο να διατηρηθεί αυτή η φλόγα. Και θέλει το ζευγάρι να μένει μόνο του. »
https://www.youtube.com/embed/_keE8PTcGko