Μπέττυ Μαγγίρα: «Το να βρεθεί η χημεία ανάμεσα σε τέσσερα άτομα που δεν γνωρίζονται είναι πολύ δύσκολο»

Τι λέει για την Κατερίνα Καινούργιου και τα όσα έγιναν στην εκπομπή «Όλα Παίζουν»;

Μετά και τις τροποποιήσεις στην εκπομπή, η Μπέττυ Μαγγίρα μιλά στην εφημερίδα Real και στον Πολυξένη Καραμίχα για το «Όλα Παίζουν» και τις ισορροπίες ανάμεσα στους τέσσερις παρουσιαστές.

Τι σας έκανε να πείτε το ναι;

Το πρώτο ήταν πως στους καιρούς που βρισκόμαστε δεν γίνονται πάρα πολύ συχνά θαύματα. Ήμουν τέσσερα χρόνια εκτός τηλεόρασης, αν εξαιρέσεις το Xclusive και το Your Face Sounds Familiar. Η τηλεόραση μου αρέσει, τη θεωρώ δουλειά μου. Οπότε πίστευα πως δεν πρέπει να την αφήσω, ήταν ευκαιρία που θα έπρεπε να αρπάξω, γνωρίζοντας πως θα δυσκολευτώ. Ο δεύτερος παράγοντας ήταν ο σύζυγός μου. Το συζήτησα πολύ μαζί του, με παρότρυνε να το κάνω και μου είπε πως θα τα καταφέρουμε μαζί. Με υποστήριξε πάρα πολύ σε αυτό.

Βοήθησε η φιλία σας με την Αλέκα Καμηλά;

Εννοείται. Εγώ και η Αλέκα είχαμε προτείνει κάτι άλλο στον Alpha, μια εβδομαδιαία εκπομπή. Δεν θα μπορούσε να βγει όμως το πρώτο μισό της σεζόν. Και τελικά προφανώς μας σκέφτηκαν για το «Όλα παίζουν».

Είναι δύσκολες οι ισορροπίες ανάμεσα σε τέσσερις παρουσιαστές;

Δεν το πήρα έτσι αρχικά, γιατί θεωρώ πως είμαστε μια ομάδα. Στην πορεία όμως και στις πρόβες αυτό φάνηκε. Γιατί δεν είμαστε και οι τέσσερις φίλοι, όπως με την Αλέκα. Δεν γνωρίζομασταν. Και το να βρεθεί η χημεία ανάμεσα σε τέσσερα άτομα που δεν γνωρίζονται είναι πολύ δύσκολο. Όλοι θέλουν να μιλήσουν, να φανούν, να κάνουν τη δουλειά τους, τέλος πάντων. Και είναι δύσκολο, αλλά το προσπαθήσαμε όλοι πολύ. Και πιστεύω πως σιγά σιγά τα καταφέρνουμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα. Θέλει χρόνο για να βγει το άρτιο τηλεοπτικό αποτέλεσμα, να μάθουμε ο ένας τους κώδικες του άλλου, να μην «καβαλά» ο ένας τον άλλον.

Τι σας αρέσει στην Κατερίνα Καινούργιου;

Κατ’αρχάς έχει πλάκα. Λέει πολλές φορές πράγματα που δεν περιμένεις και γελάμε πολύ με την Αλέκα. Και μου αρέσει το γεγονός πως είναι πολύ δουλευταρού και πεισματάρα: αν βάλει κάτι στο μυαλό της, δουλεύει σε αυτό πάρα πολύ.