Μπέσυ Μάλφα: «Ήμουν σίγουρη ότι κάτι θα γίνει με το ρόλο του Γεράσιμου, στην Ελλάδα που είμαστε μικρόψυχοι και κατίνες»

Μπέσυ Μάλφα

«Όταν ήρθε η πρόταση από το εξωτερικό, η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική, ήξερα ακριβώς τι θα γίνει»

Η Μπέσυ Μάλφα ρωτήθηκε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» για τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκαν οι σκηνές του Γεράσιμου Σκιαδαρέση από το ρόλο του  στην σειρά «Suburra» σε δημοσιεύματα.

[dfp_ads id=236982]

«Εγώ ήμουν πολύ αδιάφορη στο όλο θέμα γιατί όταν ήρθε η πρόταση από το εξωτερικό, η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική, ήξερα ακριβώς τι θα γίνει. Το είχα προβλέψει. Δεν του το είπα βέβαια γιατί μπορεί να αρνιόταν να παίξει στο Netflix το Suburra, που είναι εξαιρετικός. Την είδα τη σειρά έχω πάθει σοκ, σίγουρα θα σαρώσει όλα τα βραβεία.

Πως θα πουλήσουν να βγάλουν τα τρία ρούβλια; Ο άνθρωπος είναι ένας διεφθαρμένος Monsignor, θέλει να δείξει όλη αυτή τη διαφθορά που υπάρχει στην παπική εκκλησία και ό,τι κρύβει όλη αυτή η ιστορία στη Ρώμη και το χτυπάνε από μέσα το πράγμα στη σειρά. Είναι πάρα πολύ προχωρημένη. Ήταν αναμενόμενο ότι κάτι θα γίνει στην Ελλάδα που είμαστε μικρόψυχοι και κατίνες.

Όταν συνέβη δεν ένιωσα τίποτα. Έχω περάσει τόσα στη ζωή μου, εκεί θα κωλ..;»

Είναι ντροπή για έναν λαό ο οποίος γέννησε το θέατρο, τον πολιτισμό, την παιδεία, την δημοκρατία, να ασχολείται έτσι. Νομίζω ότι είναι πολιτικό το θέμα. Έχω καταλήξει ότι όλα αυτά είναι πολιτικά. Προσπαθούν να μας κάνουν να ασχολούμαστε με άλλα πράγματα που έχουν σχέση με τα ένστικτά μας τα κατώτερα για να μην νευριάζουμε με τον ΕΝΦΙΑ ή με οτιδήποτε.»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης απαντά για το θέμα των ημερών! «Έπεσα από τα σύννεφα»