Μπέσυ Μάλφα: Η απάντηση για τα δημοσιεύματα για τον σύζυγο της

Μπέσυ Μάλφα

«Θα πρέπει να το σκέφτεστε πριν πουλήσετε την ψυχή σας...»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είχε ξεσπάσει πριν λίγο καιρό για δημοσίευμα που χρησιμοποίησε πλάνα από την σειρά ιταλικής παραγωγής στην οποία πρωταγωνιστεί και υποδύεται έναν διεφθαρμένο χαρακτήρα και είχε γνωστοποιήσει πως θα κινηθεί νομικά για αυτό.

Σε πιο ήπιους τόνους η Μπέσυ Μάλφα δηλώνει πως οι δημοσιογράφοι θα έπρεπε να σκέφτονται πριν πουλήσουν την ψυχή τους στο διάβολο…

[dfp_ads id=236982]

«Δεν ασχολούμαι με διάφορα δημοσιεύματα. Κι αν τα διαβάσω γελάω. Έχω πολύ χιούμορ. Όταν το χάνω είναι από κούραση ή από αϋπνία.

Θα πρέπει να το σκέφτεστε πριν πουλήσετε την ψυχή σας στον έξω από εδώ γιατί ο Αριστοτέλης λέει ότι το υποσυνείδητο είναι φτιαγμένο για το καλό και δουλεύει για να σκέφτεται το καλό. Μετά κουβαλάτε πράγματα που δεν σας αξίζουν γιατί θεωρώ ότι είμαστε καλή πάστα ο Έλληνας. Δεν υπάρχει λόγος να πουλάμε την ψυχή μας για 3 ρούβλια.

Το ξέραμε ότι θα συμβούν αυτά τα δημοσιεύματα. Κάνει ο άνθρωπος καριέρα στο εξωτερικό. Θα έπρεπε να είμαστε περήφανοι και κοιτάνε να βγάλουν 2 δραχμές. Όχι, δεν αξίζει πολλές φορές να βγάλεις 2 δραχμές. Προσπάθησε να βγάλεις αυτό που σου αξίζει. Και είμαστε πολύ καλύτεροι από αυτό.»