Μπεκατώρου ή Μουτσινάς θα είναι το πρώτο… βιολί; Χαμός στο Πρωινό!

Μαρία Ηλιάκη: «Η Μαρία προυπήρχε στην εκπομπή, δεν μπορεί ξαφνικά να είναι ο Νίκος το πρώτο όνομα»! - Μεγάλο καρφί της Μαρίας Μπεκατώρου για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου...

«Στην εκπομπή ποιος θα είναι το πρώτο βιολί τώρα; Η Μπεκατώρου ή ο Μουτσινάς;», ήταν η ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα που πυροδότησε μια σειρά από σχόλια στο «Πρωινό». «Εδώ έχει μια εκπομπή η Μπεκατώρου, ο Μουτσινάς όμως είναι πιο πολλά χρόνια και μεγαλύτερη φίρμα από την Μπεκατώρου. Αν δεν μιλάει πολύ η Μαρία και μιλάει περισσότερο ο Μουτσινάς, μη βγαίνει να λέει πάλι… δεν μιλάω πολύ», σημείωσε ο παρουσιαστής.

Η Μαρία Ηλιάκη, φίλη και πρώην συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά, προτίμησε να κρατήσει αποστάσεις με μια δήλωση που έκανε αίσθηση: «Ο Νίκος είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ελληνική τηλεόραση, αλλά η Μαρία προυπήρχε στην εκπομπή. Δεν μπορεί ξαφνικά να είναι ο Νίκος το πρώτο όνομα».

Στο βίντεο που έπαιξε κατά τη διάρκεια της κουβέντας με δηλώσεις της Μαρίας Μπεκατώρου, δεν έλειψε το μεγάλο καρφί για τον γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά

«Χαίρομαι πάρα πολύ που θα είμαστε μαζί με τον Νίκο φέτος γιατί έχει πλάκα, χιούμορ, είναι πολύ έξυπνος, ταιριάζουμε πολύ νομίζω».

Η πρόταση από το Mega

«Έγινε μια προσέγγιση από το Mega, αλλά και είχα υπογράψει το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1 και δεν έχω κανέναν λόγο να φύγω από ένα κανάλι που με αγαπάει και με στηρίζει τα τελευταία χρόνια».

Τα Καρντάσιανς

«Άνετα νιώθω στο πρωινό και στο YFSF. Τα Καρντάσιανς ήταν μια πολύ ωραία τηλεοπτική εμπειρία, αλλά ήταν λίγο πιο στημένο». 

https://www.youtube.com/embed/8E4fCoYCh3U