Μπαρμπαρίγου – Χαριτάτος: Η κατάθεση της Νανάς Παλαιτσάκη και το …μυστήριο που λύθηκε

Μπαρμπαρίγου

Όσα ανέφερε η δικηγόρος του Σπύρου Χαριτάτου στην εκπομπή La biri biri.

Η δικηγόρος του Σπύρου Χαριτάτου στην υπόθεση με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Ρόη Παυλέα μίλησε στην εκπομπή La biri biri σχετικά με όλα τα νεότερα από το δικαστήριο. Η Ρόη Παυλέα ανέφερε πως στο δικαστήριο λύθηκε ένα από τα μεγάλα μυστήρια αυτής της υπόθεσης, τι εννοούσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μιλώντας για βασανιστήρια…

Η κατάθεση της Νανάς Παλαιτσάκη

«Κατέθεσε εκ μέρους του κυρίου Χαριτάτου η κυρία Νανά Παλαιτσάκη η οποία συμμετείχε στην εκπομπή «10 με 1 μαζί», η οποία είπε ότι δεν βασάνιζε ποτέ ούτε ο Γιώργος Καραμέρος ούτε ο Σπύρος Χαριτάτος την κυρία Μπαρμπαρίγου. Δεν βασανιζόταν από εκείνους και ότι η συμπεριφορά τους ήταν άψογη. Όμως αυτό που προέκυψε και που είναι καινούριο και δεν το ξέραμε γιατί όπως καταλαβαίνετε τόσα χρόνια ο κύριος Χαριτάτος προσπαθεί να μάθει τι εννοεί η κυρία Μπαρμπαρίγου βασανισμό, αυτό λοιπόν που μάθαμε σήμερα είναι ότι η κυρία Μπαρμπαρίγου βασανιζόταν κάθε μέρα διότι το ωράριο της μαγειρικής ήταν άστατο. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο πρόσβαλλε την προσωπικότητα του εντολέα μου επειδή το ωράριο της μαγειρικής σε μια ζωντανή εκπομπή δεν ήταν καθημερινά την ίδια ώρα.»

Για όλα φταίει το άστατο ωράριο

«Αναμένουμε την έκδοση της απόφασης. Νομίζω όμως για τον Σπύρο Χαριτάτο υπήρξε ήδη δικαίωση σήμερα, αυτό πρέπει να σας πω, προτού καν εκδοθεί η απόφαση διότι περιμέναμε τόσο καιρό να μάθουμε τι εννοούσε η κυρία Μπαρμπαρίγου επιτέλους το μάθαμε. Ήταν το ωράριο. Για όλα φταίει το άστατο ωράριο. Αυτό μας είπε η εκπρόσωπος της κυρίας Μπαρμπαρίγου, η μάρτυράς της, η κυρία Χριστίνα Γεωργακοπούλου.

Αποκάλυψη για Μπαρμπαρίγου, Χαριτάτο και ΑΝΤ1! «Εκείνη τη χρονιά στον ΑΝΤ1…»

Μίλησα με τον Σπύρο Χαριτάτο. Καταρχάς μου είπε ότι στις ζωντανές εκπομπές δεν υπάρχει ωράριο. Ένα αυτό. Δεύτερον και αν υπήρχε ωράριο και αν κάποιος άλλαζε τέλος πάντων αυτό το ωράριο δεν ήταν αυτός, αλλά είναι ο διευθυντής παραγωγής και τρίτον και κυριότερο ότι όλα τα υπονοούμενα που άφηνε, διότι το χειρότερο ξέρετε είναι να αφήνεις για κάποιον υπονοούμενο, να αφήνεις υπονοούμενο ότι βασανιζόσουν, δέχεσαι καψόνια και κάποια άλλα ίσως γεγονότα που θα πεις εν καιρώ, έτσι είχε πει.

Είναι σίγουρο ότι το γεγονός, εάν είναι γεγονός ότι άλλαζε της μαγειρικής και αν αυτό βασάνιζε την κυρία Μπαρμπαρίγου, σε καμία περίπτωση δεν βγαίνεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης να αφήνεις υπονοούμενα για χειρότερους βασανισμούς. Ούτως ή άλλως δεν είναι υπεύθυνος για το ωράριο αλλά και να ήταν υπεύθυνος για το ωράριο, ας υποθέσουμε ότι υπεύθυνος του ωραρίου της μαγειρικής ήταν ο Σπύρος Χαριτάτος, που δεν είναι, είναι δυνατόν να δηλώνεις ότι έχεις πάθει αρρυθμίες, είναι δυνατόν να εξαφανίζεσαι από μια εκπομπή γιατί το ωράριο είναι άστατο, είναι δυνατόν να πάθεις αυτοάνοσο νόσημα, είναι δυνατόν να παθαίνεις πόνους σε όλο σου το σώμα, αρρυθμίες, να μην βρίσκουν από τι πάσχεις, επειδή για όλα φταίει το ωράριο;

Τι να πουν οι βασανισμένοι Έλληνες στην εποχή της κρίσης δηλαδή που κάνουν υπερωρίες. Όχι δεν έχουν σταθερό ωράριο, οι Έλληνες που εργάζονται αυτή τη στιγμή κάνουν υπερωρίες και δεν πληρώνονται, αν άλλαζε δηλαδή το τέταρτο της εκπομπής, όπως υπονόησε, όχι υπονόησε, το κατέθεσε η μάρτυρας της κυρίας Μπαρμπαρίγου, άλλαζε το τέταρτο της μαγειρικής, αντί να βγαίνει 11.30 έβγαινε 11:45 είναι δυνατόν να ισχυρίζεται ότι αυτό σε βασάνισε; Νομίζω ότι είναι μια δικαίωση για τον Σπύρο Χαριτάτο διότι είχαν ακουστεί πολλά, είχαν υπονοηθεί πολλά και ότι σήμερα δικαιώθηκε.»