Μπακοδήμου- Σεργουλόπουλος: «Δεν έχει προκύψει θέμα μετακίνησης της εκπομπής»

Διαβάστε: Οι δύο δημοφιλείς και αγαπημένοι παρουσιαστές βάζουν τα πράγματα στη θέση τους αναφορικά με τις φήμες περί μετακίνησης και μεταγραφών, ενώ κάνουν και τον απολογισμό της χρονιάς...

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε συνέντευξη τους στο περιοδικό «ΟΚ!» και τον Γιάννη Πουλόπουλο δήλωσαν τα εξής: 

«Το Φώτης – Μαρία Live θα είναι και του χρόνου στον αέρα στις 17:50 μέχρι 19:45, όπως ήταν και φέτος. Ποτέ δεν αναφέρθηκε στις συσκέψεις που κάναμε μέχρι και 18 Ιουλίου το ενδεχόμενο να μετακομίσει η εκπομπή στην μεσημεριανή ζώνη, ούτε μας έχει ρωτήσει κάνείς κάτι τέτοιο…» (Μαρία, Φώτης)

«Αν έχεις καταφέρει να βγεις ασπροπρόσωπος σε μία τόσο δύσκολη ζώνη, όπως είναι η απογευματινή, είναι σαν να έχεις πάρει ένα βραβείο και δεν θα άφηνα έυκολα να μου το πάρει κάποιος άλλος. Ωστόσο, δεν έχει προκύψει θέμα μετακίνησης της εκπομπής. Κάθε χρόνο συνηθίζουν να μας μεταφέρουν όχι μόνο σε άλλες ζώνες, αλλά και σε άλλα κανάλια. Απορώ πώς φέτος δεν είπαν να ακόμα ότι θα πάμε στην ΕΡΤ». (Φώτης)

«Δεν θα αλλάζαμε το concept της εκπομπής. Η εκπομπή βασίζεται σε ένα συγκεκριμένο format που μας ταιριάζει και πηγαίνει καλά και έχουμε και άλλα να δώσουμε πάνω σ’ αυτό.» (Μαρία)

«Αυτό που με χαροποιεί περισσότερο είναι ότι φέτος περάσαμε πολύ όμορφα, ότι είχαμε πολύ καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες μας, αλλά και με τον κόσμο. Οπότε και με εννάρια να κλείναμε, εγώ θα είχα την ίδια χαρά». (Μαρία)

«Εδώ που τα λέμε, αυτό που κάναμε φέτος δεν ήταν και καμιά σκληροπυρηνική σάτιρα. Γελούσαμε με τον τρόπο που παρουσιάζονται τα πράγματα στα μίντια και όχι με τα ίδια τα γεγονότα». (Φώτης)

«Τα παιχνίδια με τους διασήμους, όπως ήταν το Dancing with the Stars II και το Just the two of us μου άρεσαν πολύ…Αυτό που θεωρώ μεγάλη κατάντια είναι τα σίριαλ με άγνωστους και ατάλαντους ηθοποιούς…»(Φώτης)

«Θα διαφωνήσω με τον Φώτη, γιατί εμένα όλα αυτά τα θεαματικά με άφηναν αδιάφορη. Προτιμούσα να βλέπω τις Real Housewives να ξεμαλλιάζονται και τη Φώφη Μαστροκώστα να τραγουδάει ή να λέει στις φίλες της ότι σκέφτεται να χωρίσει, με φόντο ένα τζάκι που δεν ήταν ποτέ αναμμένο, γιατί ο άντρας της ζωή της δεν ήταν αυτός που νόμιζε». (Μαρία)

«Άσπρισαν τα μαλλιά μου αυτές τις δύο εβδομάδες που ο Φώτης αρρώστησε και είχα την αγωνία πότε θα γυρίσει και να δω αν είναι καλά. Το επαγγελματικό κομμάτι το αφήνω στην άκρη, γιατί ήταν κάτι που δεν με ενδιέφερε καθόλου εκείνη τη στιγμή… » (Μαρία)