Μπακοδήμου για Ξαναδέστε τους: «Ο τρόπος που έφυγαν δείχνει ότι…»

Μπακοδήμου

«Η αλήθεια είναι ότι φθείρεται το επαγγελματικό προφίλ κάποιου και...»

Η Μαρία Μπακοδήμου μιλώντας για τη δική της απουσία από την τηλεόραση και την αιτία της, αναφέρθηκε και στο «Ξαναδέστε τους» που ως εκπομπή είχε το ίδιο κόνσεπτ.

[dfp_ads id=236982]

«Δημιουργικά η τηλεόραση επειδή είχε σκαλώσει λίγο τα τελευταία χρόνια και μέσα μου, κι εγώ είχα βρεθεί σε ένα τέλμα και με δική μου ευθύνη ενδεχομένως. Είχα κουραστεί να βλέπω τα βίντεο και να λέμε έβγαλε κριθαράκι η Δούκισσα, παντρεύεται, είναι έγκυος. Ήθελα κάτι άλλο, το οποίο ήθελε επαναπροσδιορισμό. Και φάνηκε τώρα… Ας πούμε οι «Δέστε τους» ήταν ένα κόνσεπτ που είχε αυτή τη συνταγή. Δεν έχει αυτή τη στιγμή ψωμί για αυτή τη συνταγή. Ψωμί έχει και ό,τι λαϊκίζει πολύ, που είναι τραγικό γιατί με νευριάζει κιόλας όλο αυτό.»

«Ο τρόπος που φύγαν δείχνει για μένα ότι υπήρχαν προηγούμενα. Είχε θυμό ο τρόπος. Δηλαδή ένα κανάλι δεν κλείνει τη συμφωνία έτσι, κάτι έχει γίνει» ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου και συνέχισε:

«Άκομψος ήταν ο τρόπος. Γιατί είχαν πάει για την εκπομπή τους, μόνταραν, ετοιμαζόντουσαν και τους ενημέρωσαν ότι θα είναι η τελευταία εκπομπή. Φαντάζομαι ότι δεν είχαν την ψυχολογία να χαιρετήσουν κι έληξε. Αυτό είναι σκληρό, αλλά αυτό δείχνει ότι κάτι στη συνεργασία είχε σκαλώσει. Ειδικά ο Μουτσινάς είναι ένας άνθρωπος που στο κανάλι έφερε και τηλεθεάσεις και μια εκπομπή πολύ πετυχημένη. Η αλήθεια είναι ότι φθείρεται το επαγγελματικό προφίλ κάποιου και δεν είναι ωραίο να του το κάνεις. Γιατί έναν άνθρωπο να τον φέρεις σε τόσο δύσκολη θέση όταν ήσασταν συνεργάτες;»