Μπακοδήμου για Μητσοτάκη: «Χαίρεται πολύ και καμαρώνει ο Τέρης Χρυσός…»

Τα σχόλια για την ομοιότητα Κυριάκου Μητσοτάκη και Τέρη Χρυσού!

Η ομοιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τέρη Χρυσό έχει γίνει αρκετές φορές θέμα στα social media, με τους χρήστες να κάνουν κάθε λογής σχόλια. Ο γνωστός τραγουδιστής, με δηλώσεις του στο Πρωινό είχε τονίσει πως όλο αυτό ήταν ένα αστείο που είχε πει ο Τζίμης Πανούσης και πως ο ίδιος δεν είναι πατέρας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο ΦΜ Live δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη, στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, και όπως φάνηκε είχαν όρεξη για χιούμορ, καθώς αναφέρθηκαν στον συγκεκριμένο …μύθο.

«Ένας μύθος αστικός. Δεν ξέρετε τίποτα; Υπάρχει ένας αστικός μύθος κι έτσι βλέπουμε εδώ τον αγαπημένο μας Τέρη Χρυσό, όπου έχει καδράρει…», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και πρόσθεσε η Μαρία Μπακοδήμου: «Α, θα δούμε τον μπαμπά; Την φωτό; Θα δούμε την φωτό που είναι ο Τέρης Χρυσός που χαίρεται πάρα πολύ και καμαρώνει. Ξέρετε ότι υπάρχει ένας μύθος; Δεν το ξέρετε; Ότι έχει μια σχέση ο Τέρης Χρυσός με τον Κυριάκο. Τέλος πάντως, το ξέρουν οι τηλεθεατές. Συγκινημένος μας δείχνει ότι επιτέλους αυτό το πλάσμα που αγαπώ, εκτιμώ, συμπαθώ έγινε πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας».