Μουτσινάς – Μπεκατώρου: «Έκραξαν» Ουγαρέζο – Καβατζίκη – Ιλένια

«Αυτό που με τρελαίνει είναι που ενώ λέει ότι δεν έχουνε θέματα στο Πρωίνό, δεν είχαν θέματα στο Spata Live και ασχολήθηκαν με το τι έγινε στο Πρωινό».

Με την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο εκπομπές του ΑΝΤ1, «Πρωινό» και «Spata Live», ασχολήθηκαν στο Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ. Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Νίκος Μουτσινάς πέταξαν τα βέλη τους και στα δύο στρατόπεδα για τον πόλεμο που έχουν ξεκινήσει.

«Επειδή τον Άρη Καβατζίκη τον παρακολουθώ χρόνια, βγήκε από τα ρούχα του και μου έκανε εντύπωση. Η κοπέλα είναι στην αρχή γι' αυτό τα κάνει, μόλις βαρεθεί θα φεύγει όταν βλέπει κάμερες. Αυτό που με τρελαίνει είναι που ενώ λέει ότι δεν έχουνε θέματα στο Πρωίνό, δεν είχαν θέματα στο Spata Live και ασχολήθηκαν με το τι έγινε στο Πρωινό. Εγώ λέω με φόβο μη με βρει ο Περρής στους διαδρόμους και μου την πει, ότι δεν ήταν ωραίο και ούτε πιστεύω ότι έχει ενδιαφέρον να απαντάς μέσα από την εκπομπή σου σε κάτι που σου είπαν. Σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι καλεσμένος κάπου αλλού, ας δώσει απάντηση», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς. Σχολιάζοντας τη φράση του Άρη Καβατζίκη ότι δεν πρέπει να κάνει δηλώσει η Ιλένια Ουίλιαμς γιατί είναι δημοσιογράφος, ο Νίκος τόνισε: «Και για τον ίδιο ισχύει, έχει δώσει cue. Και για τη Σταμάτη ισχύει».

Η Μαρία Μπεκατώρου, από την πλευρά της, χαρακτήρισε «αδικαιλόγητη» την επίθεση του Άρη Καβατζίκη στην Ιλένια Ουίλιαμς, καθώς όπως είπε: «Άμα τη ρωτήσουν, να πει δεν θέλω να μιλήσω»; Ωστόσο, η Μαρία διαφώνησε με την απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου μέσα από την εκπομπή του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ένα τηλέφωνο δεν μπορούσε να πάρει»;