Μουτσινάς: «Δυστυχώς για τον Μάνο έγινε αρχικά πολύ γνωστός ως το αγόρι της Ναταλίας»

Μπεκατώρου: «Τώρα δεν το τροφοδοτεί βάζοντας στο instagram φωτογραφίες με το νέο του κορίτσι;»

Η συνέντευξη του Μάνου Ιωάννου στο «Καλημερούδια» μπήκε στο μικροσκόπιο του «Πρωινού ΣουΚου» με τους παρουσιαστές να παίρνουν θέση απέναντι στον εκνευρισμό του ηθοποιού για όσους ασχολούνται με την προσωπική του ζωή.

«Ο άνθρωπος αυτός γενικά έγινε πιο γνωστός τον τελευταίο καιρό… Χρησιμοποίησε τα μέσα. Όχι ο ίδιος. Δεν το τροφοδοτούσε Λάμπρο μου; Τώρα δεν το τροφοδοτεί βάζοντας στο instagram φωτογραφίες με το νέο του κορίτσι; Δεν βάζει την ώρα που πάει στη δουλειά του και στο θέατρο, βάζει την ώρα που είναι με το κορίτσι του» είπε η Μαρία Μπεκατώρου, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς συνέχισε σε πιο έντονο τόνο…

«Δυστυχώς για τον Μάνο έγινε αρχικά πολύ γνωστός ως το αγόρι της Ναταλίας. Ο άνθρωπος έχει δουλέψει, έχει κάνει θέατρο… Αυτό τώρα για να φύγει… γιατί δεν είχε κάνει σχέση με μία Έλενα από τα Πατήσια, επέλεξε να κάνει σχέση με αυτή την κοπέλα, η οποία είναι στο χώρο της δημοσιότητας, το έχει κάνει μέρος της ζωής της η Ναταλία. Οπότε από την αρχή της λες «αγάοπη κομμένο με εμένα, ό,τι έκανες με τους προηγούμενους, μην το κάνεις με εμένα». Δεν είπε τίποτα γιατί στην αρχή είναι ωραίο, αλλά μετά όντως μπορεί να τον έχει εκνευρίσει. Αλλά το κάνει και με την επόμενη σχέση. Δεν μπορεί να ανεβάζει φωτογραφίες ό,τι νά ΄ναι αφού είναι ελεύθερο το instagram.

Ο ίδιος κόσμος που πάει και βλέπει το θέατρο, ο ίδιος κόσμος βλέπει και την τηλεόραση και αυτός μπροεί να κρίνει τι έχει ενδιαφέρον και τι όχι. Ούτε εμείς πεθαίναμε αυτή τη στιγμή για να μάθουμε τι είπε ο Μάνος Ιωάννου, πρέπει να κλείσει και μια εκπομπή, τι να κάνουμε. Δεν μας ενδιαφέρουν όλα τα θέματα. Κάνουμε μια εκπομπή, κάνουμε μια κουβέντα. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολιτική κουβέντα, δεν είμαστε αυτή η εκπομπή, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το δυστύχημα με το αεροπλάνο γιατί είμαστε αυτή η εκπομπή. Άρα θα παίξουμε σε ένα δικό μας πλάνο που έχει αν κάνει με τον Μάνο Ιωάννου, με την Βάνα Μπάρμπα, με την Ελένη Μενεγάκη. Δεν μπορεί να πει «αυτό ποιον ενδιαφέρει». Κανέναν δεν ενδιαφέρει, ειλικρινά στο λέω μέσα από την καρδιά μου. Με έναν καφέ όμως θα ακούσεις και δυο βλακείες να περάσει η ώρα μέχρι να 'ρθει μία.»

https://www.youtube.com/embed/Cdi3cAtPREs