Μουρμούρα: Δυο κουκουλοφόροι εισβάλλουν στο σπίτι του Μηνά

Δείτε φωτογραφίες από την γκεστ εμφάνιση των ηθοποιών...

Η Βούλα του γκρινιάζει και τον πειράζει συνέχεια… Ο Μηνάς αρέσκεται να της κάνει πλάκες σαν τα μικρά παιδιά και να το διασκεδάζει… Μήπως, όμως, αυτό του γυρίσει μπούμερανγκ;

Τα γενέθλιά του έφτασαν και η Βούλα του έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων. Καλεσμένοι οι δύο κολλητοί φίλοι του Μηνά, λίγο… αλλαγμένοι όμως!

Στο 45ο επεισόδιο της σειράς, που θα προβληθεί τη Δευτέρα 28 Απριλίου στις 21:00, ο Γιώργος Χαλεπλής και ο Αλέξανδρος Μυλωνάς εύχονται χρόνια πολλά στον Μηνά με… περίεργο τρόπο!

Συγκεκριμένα…
Τα γενέθλια του Μηνά ξεκινούν επεισοδιακά όταν δύο κουκουλοφόροι εισβάλλουν στο σπίτι τους. Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται. Οι «κακοποιοί» είναι οι κολλητοί του και η φάρσα είναι στημένη από τη Βούλα.

Στις ζωές των υπόλοιπων ζευγαριών…
Ο Ηλίας θέλει ντε και καλά να βρει κάποιο χόμπι. Και δοκιμάζει τα πάντα, αλλά η μια καταστροφή ακολουθεί την άλλη. Η Μαρίνα που βλέπει να απειλείται μέχρι κι η σωματική του ακεραιότητα, προσπαθεί να τον αποτρέψει.

Ο Χάρης κι η Βάσω πηγαίνουν σε μια έκθεση ζωγραφικής και για άλλη μια φορά ανακαλύπτουν πόσο διαφορετικοί είναι. Μήπως τελικά αυτοί οι δύο δεν ταιριάζουν με τίποτα;

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος ηθοποιός θα προκαλέσει αναστάτωση στο Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα;

Πώς θα κάνει φινάλε η Μουρμούρα;

Η εμφάνιση – έκπληξη της Μάλφα στη Μουρμούρα

Βαλαβανίδης: «Έτυχε να είχα μια μεγάλη επιτυχία στους «Αυθαίρετους» και μόλις τελείωσε…»