Μόνο στο ZappIT backstage της φωτογράφησης του YFSF

Η πρεμιέρα του show που κέρδισε τις εντυπώσεις και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού την προηγούμενη σεζόν πλησιάζει... - Δείτε backstage φωτογραφίες της επίσημης φωτογράφησης

Το Your Face Sounds Familiar ξεκινά τα Live του αυτή την Κυριακή και υπόσχεται να μας χαρίσει στιγμές συγκίνησης αλλά και γέλιου με τις μεταμορφώσεις που ετοιμάζονται.

Οι 10 συμμετέχοντες : Βανέσα Αδαμοπούλου, Σοφία Βόσσου, Κώστας Δόξας, Ελευθερία Ελευθερίου, Λευτέρης Ελευθερίου, Παντελής Καναράκης, Σοφία Κουρτίδου, Μπέττυ Μαγγίρα, Άρης Πλασκασοβίτης και Γιάννης Σαββιδάκης θα ξεδιπλώσουν το υποκριτικό αλλά και φωνητικό τους ταλέντο παρουσιάζοντας τους θρύλους της παγκόσμιας, αλλά και της ελληνικής μουσικής σκηνής… όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Μπέσσυ Μάλφα και η Κατερίνα Γκαγκάκη από τη θέση της κριτικής επιτροπής θα δώσουν το δικό τους στίγμα στο λαμπερό show του ΑΝΤ1.

Το zappIT εξασφάλισε για εσάς φωτογραφίες από τα παρασκήνια της επίσημης φωτογράφησης των συμμετεχόντων που μαζί με την παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου ξεκίνησαν ήδη να χορεύουν … το γνωστό χορό!

Η Σοφία Βόσσου προετοιμάζεται

Ο Κώστας Δόξας, Βανέσα Αδαμοπούλου και Άρης Πλασκασοβίτης ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό

Η Σοφία Κουρτίδου συζητά με τον Κώστα Δόξα

Ο Γιάννης Σαββιδάκης μαζί με τη Μαρία Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου προθερμαίνεται για τους χορούς που θα έρθουν

Η Βικτώρια Χαλκίτη, ο Κώστας Δόξας, η Μαρία Λυραράκη, η Σοφία Βόσσου, η Σοφία Κουρίδου, η Βανέσα Αδαμοπούλου και ο Γιάννης Σαββιδάκης το διασκεδάζουν παίρνοντας πόζες για τη φωτογράφηση.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου alone μπροστά στον φωτογράφο

Ο Άρης Πασκασοβίτης και η Μπέττυ Μαγγίρα τσεκάρουν το κινητό

Ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Άρης Πλασκασοβίτης

Οι συμμετέχοντες το ρίξαν στο χορό

Εμείς να τους ευχηθούμε καλή αρχή και διασκεδαστικά live!

Φωτογραφίες: Θωμάς Χρυσοχοΐδης – Action Images

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το YFSF