«Η μητέρα μου ζήτησε συγγνώμη από τη Μαρία Κορινθίου γι’ αυτά που είχα πει»

Μαρία Κορινθίου

«Κάποιοι έχουν φτάσει σε σημείο να βρίσουν την μάνα μου και τον πατέρα μου. Κάποιοι με έχουν πει σκα…ψυχο».

Στον καναπέ του DOT κάθισε ο Κώστας Τσούρος. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο για τους haters του, ενώ αποκάλυψε πως η μητέρα του ζήτησε συγγνώμη από τη Μαρία Κορινθίου.

[dfp_ads id=236982]

«Έχω πάρα πολλούς haters. Κάθε φορά που ασχολούμαστε με ένα θέμα, όπου εγώ έχω κάποιο πιο καυστικό σχόλιο, μου στέλνουν μηνύματα, με βρίζουν. Πολύ προκλητικά μηνύματα και προσβλητικά. Στην αρχή με επηρέαζε, τώρα πια όχι. Τώρα δεν με επηρεάζει γιατί όπως είναι αυτοί που μου στέλνουν αυτά, υπάρχουν κι άλλοι που μου λένε “καλά τα είπες”. Το μόνο που με απασχολεί είναι ότι κάποιοι είναι εμμονικοί. Κάποιοι έχουν φτάσει σε σημείο να βρίσουν την μάνα μου και τον πατέρα μου. Κάποιοι με έχουν πει σκα…ψυχο.

Οι γονείς μου στεναχωριούνται πολύ. Η μητέρα μου επειδή είναι πολύ ευαίσθητη και έχει καμάρι για μένα, με βλέπει συνέχεια και δεν χάνει δευτερόλεπτο, ότι κι αν κάνω, μου λέει “είπες πολύ σκληρά λόγια, αυτό που είπες δεν μου άρεσε” και της λέω “τι να κάνω; Αυτή είναι η απόψή μου”. Μάλιστα είχε έρθει στο Dancing και πήγε κι έπιασε τη Μαρία Κορινθίου και της είχε πει “σου ζητάω συγγνώμη γι’ αυτά που είχε πει ο γιος μου”. Δεν μου το είπε η μάνα μου, μου το είπε η Μαρία. Και πάω στη μητέρα μου και της λέω “είναι δυνατόν; Να πιάνεις τη Μαρία και να της λες συγγνώμη;”», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε τι είπε ο Κώστας Τσούρος…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!