Μίνως Θεοχάρης: Τι αποκάλυψε για τη σκηνή με το ζεϊμπέκικο και το μήνυμα του στην αποχώρηση από το J2US;

«Eγώ στο σχολείο είχα πολύ συγκεκριμένη εικόνα και θέση απέναντι στα παιδιά...»

Ο Μίνως Θεοχάρης μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο και τη Τζένη Μπαλατσινού για την απόφασή του να απευθύνει το μήνυμά του κατά του bullying κατά την αποχώρηση του από το J2US….

«Κατά τη διάρκεια των ζωντανών εμφανίσεων στο παιχνίδι, έβλεπα πολλά παιδιά που έρχονταν να παρακολουθήσουν την εκπομπή από κοντά και δε σας κρύβω ότι κάθε φορά με συγκινούσε το γεγονός ότι παιδιά σχολείου που εγώ στο σχολείο είχα πολύ συγκεκριμένη εικόνα και θέση απέναντι στα παιδιά…»

«Τους άρεσες και σε γουστάραν» συμπλήρωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος .«Ναι και αυτό μου είχε κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση. Hθελα απλά να πω στα παιδιά που το δέχονται να μη μασάνε» είπε ο ηθοποιός.

Σχετικά με τα όσα είχαν συμβεί στο σχολείο είπε: «Ήμουν ένα παιδί της καρπαζιάς, γιατί με ρώταγε και η μητέρα ενός φίλου «τι σου έχει συμβεί» δεν έχει συμβεί κάτι τρομερό, υπάρχουν παιδιά που είναι της καρπαζιάς, έξω από αυτό που λέμε νόρμα. Η «βενζίνη που έκαψα» να στο πω έτσι ήταν ότι κάποια στιγμή ήθελα να κάνω τη δουλειά που κάνω και έλεγα στον ευατό μου χωρίς να το μοιράζομαι με κανέναν, «μην ακούς κάποια στιγμή θα καταφέρεις να κάνεις κάποια πράγματα που να αξίζουν τον κόπο και να πάρεις αγάπη από τον κόσμο με άλλο τρόπο. Προσπάθησα να το κάνω από τη δουλειά μου»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ακόμα πως αν και ξέρει ζειμπέκικο, είναι πιο «μεταξοπουλικό» και πως για εκείνο που χόρεψε στο Κάτω Παρτάλι προκαλώντας αίσθηση χρειάστηκε τη βοήθεια ενός φίλου του, ενώ το τραπέζι… ήταν φυσικά φτιαγμένο από φελιζόλ.

Δείτε όσα είπε στο Πρωινό mou: