Μιμή Ντενίση: Το περιστατικό με τον θαυμαστή της που τρόμαξε τον Μαρκουλάκη!

«Ερχόταν κάθε βράδυ έξω από το θέατρο και...».

Καλεσμένη στην εκπομπή ΦΜ Live ήταν η Μιμή Ντενίση, η οποία αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη με έναν θαυμαστή της, ο οποίος έκανε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να τρομάξει και να αναρωτηθεί αν πρέπει να καλέσει την αστυνομία.

«Είχα έναν θαυμαστή από εποχής θεάτρου Βρετάνια που υπήρχε η Αλίκη. Ο οποίος ερχόταν κάθε βράδυ έξω από το θέατρο. Είχα παίξει εγώ τότε τον «Τιμόθεο Κώνστα». Μου λέει ο Παπαμιχαήλ “είναι αυτός που ψάχνει την Αλίκη και εσένα” και τον έδιωξε. Αυτός ερχόταν όλα τα χρόνια στο θέατρο. Κι έχω εγώ μια μεγάλη φωτογραφία έξω από το «Ιλίσια», δεν θυμάμαι για ποιο έργο και βγαίνει ο Μαρκουλάκης, ο οποίος καπνίζει στο δρόμο και σκέφτεται πως θα παίξει το ρόλο.

Και πάει αυτός, ο οποίος έχει αγκαλιάσει τη φωτογραφία και κάθεται. Και έρχεται ο Μαρκουλάκης έντρομος και μου λέει “Μιμή, είναι ένας που έχει αγκαλιάσει τη φωτογραφία σου, μήπως πρέπει να πάρουμε την αστυνομία;” και του λέω “όχι καλέ, έρχεται 15 χρόνια αυτός”. Δεν φαντάζεσαι ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι έτσι, ο οποίος είναι ακίνδυνος τελείως, αλλά νομίζει ότι είμαστε παντρεμένοι».