Μιμή Ντενίση: Απίστευτο περιστατικό! Έμεινε στη σκηνή μόνο με το καλσόν της!

Το λάθος της ηθοποιού...

Στιγμές από τη συνεργασία τους θυμήθηκαν στο Πρωινό «ΣουΚου» Νίκος Μουτσινάς και Μιμή Ντενίση. Η ηθοποιός έπρεπε να αλλάξει πολύ γρήγορα για να ξαναβγει στη σκηνή, αλλά μια φορά τα πράγματα δεν πήγαν όπως υπολόγιζαν.

«Έπρεπε να βγω στην σκηνή σε τέσσερα δευτερόλεπτα γιατί ήταν μόνος του ο Κατρανίδης» είπε η Μιμή Ντενίση αλλά ο Νίκος Μουτσινάς την καθυστερούσε με διάφορους τρόπους…

«Εγώ της έλεγα κάνε μου λίγο τη διαφήμιση της Belinda (μάρκα καλσόν) και την έκανε!» αποκάλυψε ο παρουσιαστής, αλλά μια μέρα την αποσυντόνισε τόσο που ξέχασε να φορέσει κάποια από τα ρούχα της.
«Ήθελε σε αυτό το δευτερόλεπτο που του είχε κολλήσει η διαφήμιση να του κάνω αυτό. Εγώ το έκανα κάθε μέρα για να γελάσει αυτός. Με αποτέλεσμα που δεν το θυμάσαι, να βγω μια μέρα στη σκηνή – που κανονικά φόραγα μακρύ βρακί, κρινολίνο, φουρό και από πάνω το φόρεμα – δεν έχει γέλιο αυτή η σκηνή, άλλαζα και με έντυναν επί σκηνής και μόλις βγάζω τη φούστα βλέπω το κοινό ξεκαρδίζεται. Κοιτάω κάτω και φόραγα μόνο το καλσόν. Από την πάρλα και από αυτό που γινόταν από πίσω, εγώ βγήκα έτσι.»