Η Μιμή Ντενίση αιφνιδιάζει τη Φαίη Σκορδά για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάγκα

Μιμή Ντενίση

«Να ευχηθείς και για τις δυο μας... να έχουμε καλές σχέσεις πάντα με τους πρώην συζύγους μας... Γι' αυτό σου είχα γράψει...»

Όταν η Φαίη Σκορδά ρωτούσε την καλεσμένη της, Μιμή Ντενίση, «τι να ευχηθώ;», σίγουρα δεν περίμενε να πάρει απάντηση για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάγκα. «Να ευχηθείς και για τις δυο μας υγεία, τα παιδιά μας να είναι καλά, να έχουν ψυχική ισορροπία, να έχουμε καλές σχέσεις πάντα με τους πρώην συζύγους μας, γιατί κι εσύ έχεις κι εγώ έχω με τον Σωτήρη όπως θα ξέρεις. Γι’ αυτό σου είχα γράψει…», είπε η Μιμή Ντενίση και η η Φαίη έμεινε με ένα διάπλατο, αμήχανο χαμόγελο στο πρόσωπο.

[dfp_ads id=236982]

«Όλοι περνάμε δύσκολες εποχές και όταν οι άνθρωποι είναι πολιτισμένοι, χωρίζουν όμορφα όπως παντρεύονται όμορφα και γίνονται πιο δεμένοι μετά. Είναι πιο οικογένεια μετά, γιατί είναι φίλοι αληθινοί!», τόνισε η Μιμή Ντενίση και η Φαίη Σκορδά την ρώτησε για τη σχέση που έχει σήμερα με τον Σωτήρη Πολύζο: «Όταν ήμασταν παντρεμένοι και πλακωνόμασταν και διαφωνούσαμε, είχε τα νεύρα του, είχα τα νεύρα μου, τα έχεις ζήσει κι εσύ αυτά… Όταν χωρίσαμε και πέρασε ο πρώτος καιρός, υπάρχει η έννοια του «Είμαι καλά; Γιατί δε σηκώνω το τηλέφωνο; Πώς είναι το παιδί; Πού θα είμαστε τα Χριστούγεννα»; Υπάρχει μια γλυκύτητα».