Μικρούτσικος: «Στην δική μου προσωπική κρίση η παρουσία του Θάνου ήταν…»

Τι είπε για την εποχή που δε βλέπονταν;

Ο Αντρέας Μικρούτσικος καλεσμένος σήμερα στο Πρωινό μου ήταν ένας πραγματικός χείμαρρος! Από τα πρόσωπα στα οποία αναφέρθηκε δεν έλειψε και ο αδελφός του Θάνος Μικρούτσικος, ο οποίος την περίοδο που ο παρουσιαστής πέρασε πολύ δύσκολα ήταν δίπλα του και του στάθηκε απλόχερα σε όλα τα επίπεδα…

«Σήμερα είναι ένα δύο πρόσωπα τα οποία μπορούν να με κάνουν να συγκινηθώ. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπολυπτομαι των λόγων κάποιου που θα μου μιλήσει αλλά πρέπει να μου ξεσκεπάσει πολλά πράγματα για να με συγκινήσει. Υπάρχουν δύο ρπόσωπα που λόγω της στάσης τους απέναντί μου, ο απλός τους λόγος λειτυγεί τόσο ευεργετικά και τόσο… ξεβρακωτικά που γίνομαι έμβρυο, χάνομαι.

Το βασικό πρόσωπο είναι ο Θάνος. Είναι ο Θάνος γιατί μου έχει σταθεί. Είναι ο Θάνςο, ο οποίος στην ηλικία που είναι δουλεύει σα το σκυλί, τρέχει από συναυλία σε συναυλία. Ο Θεός να τον έχει καλά έχει πολύ επιτυχία όλα τα χρόνια αλλά και την εποχή της κρίσης παντού είναι sold out και τρέχει σα τον έφηβο κάθε μέρα. Έχοντας ο Θάνος τέσσερα παιδιά, απέκτησε και ένα πέμπτο.

Τηρουμένων των αναλογιών γιατί όλη αυτή η κρίση χτύπησε τους πάντες, χτύπησε και το Θάνο, πολλά του παιδιά είναι στο εξωτερικό και τα σπουδάζει και αυτά. Στις αρχές μάλιστα σκέφτηκε ότι τον μικρό του αδελφό όχι μόνο θα πρέπει να τον βοηθήσει, αλλά να τον βοηθήσει να νιώθει και άνετα και έκανε υπερβολές απέναντί μου με έννοια, με ιδιαιτερότητα. 

Στην εποχή της δικιάς μου προσωπικής κρίσης η παρουσία του Θάνου ήταν ογκόλιθος. Ήταν μάνα πατέρας αδελφός, οξυγόνο. Με αποστείρωνε από τον αρνητισμό» είπε ο Αντρέας Μικρούτσικος για τον αδελφό του ενώ ανέφερε πως ακόμα και εποχές που καθένας έτρεχε με τα δικά του και δε βλέπονταν, όταν συναντιόνταν κάλυπταν τα πάντα με ακόμα μεγαλύτερη ένταση.

Δείτε τα συγκινητικά λόγια του Αντρέα Μικρούτσικου για τον αδελφό του: