Μιχαλολιάκος: Μας ψήφισαν 440.000 Έλληνες, δηλαδή 30 με 40 μεραρχίες!

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μπαίνει στα γραφεία του κόμματος που έβγαλε 21 έδρες στη Βουλή και συνομιλεί με τον αρχηγό του, Νίκο Μιχαλολιάκο.

Ιδιαιτέρως αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι η εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη που θα μεταδοθεί την Κυριακή 13 Μαΐου στις 23:30 στο MEGA.

Πρωταγωνιστής θα είναι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος. Ο δημοσιογράφος τον ρωτά για τον ύμνο του Χίτλερ, τις κατηγορίες για φασισμό και ναζισμό και αν μετράει τη δύναμή του με στρατιωτικούς όρους.

Αίσθηση προκαλεί η φράση του κ. Μιχαλολιάκου, αναφερόμενος στους ανθρώπους που τον ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές. «Δόξα τω Θεώ, είναι 440.000 Έλληνες. Τουτέστιν, 30 με 40 *μεραρχίες»!

Σε ερώτηση του Σταύρου Θεοδωράκη για το αν θα πρέπει στην επόμενη συνέντευξη τύπου να σηκωθούν πάλι όρθιοι οι δημοσιογράφοι, ο Νίκος Μιχαλολιάκος απαντά σε ήπιους τόνους: «Όχι, ας καθήσουν, εντάξει…»

Δείτε το τρέιλερ:

*Μεραρχία ονομάζεται μεγάλος στρατιωτικός σχηματισμός του στρατού ξηράς με δυνατότητα διεξαγωγής μεγάλων σε έκταση πολεμικών επιχειρήσεων, επιθετικών ή αμυντικών, με συνδυασμένη χρησιμοποίηση των επιμέρους όπλων εξ ων συγκροτείται και δια του συνόλου των μέσων που διαθέτει.

Διαβάστε ακόμα:

Η απάντηση της Χρύσπας: «Αυτό που είπε η Μποφίλιου για την Χρυσή Αυγή είναι φασιστικό»

Ο Λιάγκας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: «Έλληνας πλούσιος, με δημόσιο λόγο έχει τη σβάστικα στο σπίτι του»!

Η «Χρυσή Αυγή» αποκαλύπτεται στον ΣΚΑΙ με τον Ν. Ευαγγελάτο!

Νέες απειλές και προπηλακισμοί κατά δημοσιογράφων…

Ο Γιώργος Παπαδάκης εξηγεί γιατί δεν έχει φιλοξενήσει εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής

Η δημοσιογράφος που ύψωσε τη φωνή της στα …λεβεντόπαιδα της Χρυσής Αυγής καταθέτει την προσωπική της εμπειρία

Η Λιάνα Κανέλλη ζητάει παρέμβαση από την ΕΣΗΕΑ για το «εγέρθητι!» της Χρυσής Αυγής

Η εκπομπή ΜΙΛΑ παρουσίασε τα μέλη της Χρυσής Αυγής