Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Έφαγα τσαντίλα με τη Δέσποινα Βανδή»

Δείτε τι είπε ο ηθοποιός για τη Δέσποινα Βανδή και τις δηλώσεις του όταν αποχώρησε από το The Voice η γυναίκα του Μαρία Εγγλέζου.

Για τις δηλώσεις του περί «συνταξιούχου τραγουδίστριας» για τη Δέσποινα Βανδή, όταν εκείνη δε στήριξε τη σύζυγό του Μαρία Εγγλέζου στα battles του The Voice, έκανε λόγο στο Happy Day o Μιχάλης Ιατρόπουλος. Έχει μετανιώσει για για όσα είπε;

«Ότι έφαγα λίγο τσαντίλα έφαγα. Το θέμα είναι ότι δεν έχω τίποτα με τη Βανδή. Την ξέρω πάνω από είκοασι χρόνια, από τη Θεσσαλονίκη, από το ξεκίνημά της. Έχει δείξει την αξία της, την όποια αξία της με τις επιτυχίες που έχει εδώ και πολλά χρόνια. Δε νομίζω ότι εγώ μπορώ να κρίνω τη Δέσποινα Βανδή. Δε την κρίνω αλλά έχω και τη γνώμη μου. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα μαζί της. Είπα δυο κουβέντες πάνω στην τσαντίλα μου. Δε μετανιώνω για αυτές. Τις είπα και τις εννοούσα και τελείωσε. Τώρα το ότι η κυρία Βανδή θα μπορούσε να την προχωρήσει γιατί η διαφορά ήταν χαοτική μεταξύ της Εγγλέζου και της άλλης της κοπέλας, που από ότι μου είπε η Μαρία ήταν και εξαιρετικό κορίτσι… Από εκεί και πέρα δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη Δέσποινα και της εύχομαι και της ίδιας καλή επιτυχία και να είναι καλά εκείνη και η οικογένεια της. Εξάλλου με τον Ντέμη μας συνδέει πολύ στενή φιλία».

Δείτε τι είπε για την Ρούλα Κορομηλά και την ευγνωμοσύνη που της χρωστά: