Μία: Η διαφορετική πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου

Λαμπερή, ανανεωμένη με εξαιρετική ομάδα, η Τατιάνα καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό στο μοντέρνο και ζεστό σπιτικό της...

Στη μία ακριβώς έκανε πρεμιέρα η «Μία» και μοναδική εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Σε ένα εντυπωσιακό πλατό, από τα πιο όμορφα που έχουμε δει μέχρι στιγμής φέτος, η λαμπερή παρουσιάστρια μας συστήθηκε ξανά και μας άρεσε πολύ. 

«Και κάπως έτσι, φίλες και φίλοι, η Μία άνοιξε τις πόρτες της και σας καλωσορίζει στο σπίτι της, από σήμερα και κάθε μέρα στη μία το μεσημέρι.», είπε η ανανεωμένη Τατιάνα καθώς μπήκε στο πλατό και συνέχισε: «Τώρα, ποια είναι η «Μία»… Η «Μία» είσαι εσύ αγαπητή φίλη, που θέλεις να ενημερώνεσαι χωρίς να ψυχοπλακώνεσαι, που θέλεις να ξέρεις τα πάντα για τη μόδα αλλά να μην είσαι και fashion victim, που πιστεύεις ότι κάθε γυναίκα έχει τη δική της ομορφιά αρκεί να ξέρει να την αναδείξει, που θέλεις να ξέρεις τα πάντα για τις σχέσεις και θέλεις να κάνεις τη σχέση σου καλύτερη, που θέλεις να μαγειρεύεις εύκολα και οικονομικά, που βοηθάς τον συνάνθρωπο, που θες να είσαι δυνατή και αισιόδοξη, που ξέρεις να ονειρεύεσαι… Αυτή είναι η «Μία»»

«»Μία», εσύ που μας παρακολουθείς, θα έχεις πολύτιμους συνεργάτες, τους προσωπικούς σου συμβούλους μέσα στο σπίτι σου», τόνισε η Τατιάνα πριν μας συστήσει τους νέους της συνεργάτες. 

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε το άγχος της για το νέο της ξεκίνημα: «Πριν ξεκινήσουμε με τα νέα της ημέρας να πάρω μια ανάσα. Ακόμα και μετά από 20 χρόνια στην τηλεόραση μπορεί κανείς να έχει ένα μικρό άγχος στο νέο του ξεκίνημα».

Δείτε την έναρξη της εκπομπής «Μία»:

//www.youtube.com/embed/Dma43nwl4Fs

Διαβάστε ακόμα:

Τατιάνα Στεφανίδου: «Δεν ξεκινώ ποτέ από το τι θα κάνουν οι απέναντι»