«Μια χώρα, μια φωνή»: Σήμερα η μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία – Δείτε φωτο από τις πρόβες

Η μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ

Έφτασε η μεγάλη βραδιά και η σημαντική φιλανθρωπική συναυλία «MIA ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ», που διοργανώνει ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ για τη στήριξη του έργου τoυ Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Οι προετοιμασίες συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς και οι 4 coaches του The Voice βρίσκονται σε πρόβες στο ΟΑΚΑ λίγο πριν τη μεγάλη στιγμή που θα ανέβουν στη σκηνή για αυτό το σημαντικό σκοπό.

Τεχνικοί, μουσικοί, διοργανωτές και πλήθος κόσμου ασχολείται αυτή τη στιγμή με όλες τις λεπτομέρειες της αυριανής βραδιάς, με στόχο να απολαύσουμε όλοι μαζί αξέχαστες στιγμές που θα προσφέρουν χειροπιαστή βοήθεια σε περισσότερους από 60.000 συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Τα μαγικά χαρτάκια πωλούνται με γοργούς ρυθμούς και ο ενθουσιασμός είναι τεράστιος, καθώς όλα τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν στο πρόγραμμα σίτισης απόρων και αστέγων Αθηνών της «Αποστολής».

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται στα καταστήματα Public, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOTS και IANOS, και ηλεκτρονικά: στο viva.gr (http://www.viva.gr/tickets/music/mia-xora-mia-foni/)
Τα εισιτήρια για την αρένα είναι στην τιμή των 7€ (τιμή ταμείου 10€)

Διαβάστε ακόμα:

Οι coach του The Voice μας καλούν να γίνουμε «μια φωνή» στη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία στο ΟΑΚΑ