«Μετά το χωρισμό μου πέρασα κατάθλιψη, έχασα τα μαλλιά μου και με βοήθησε ο Φερεντίνος»

«'Έσπασα το σαγόνι, το πόδι μου, κάτι πλευρά και με μάζεψε το ασθενοφόρο...»

Ο Κώστας Αποστολάκης εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή Εμείς και στον Γιάννη Βίτσα τις δυο πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του. «Η μία ήταν στο στρατό, ήμουν στον Έβρο. Νόμιζα ότι θα έρθω Αθήνα και δεν είχα κανένα μέσον φυσικά και πήγα Πτολεμαΐα δυσμενή μετάθεση σε ένα τάγμα που ήταν μόνο μουσουλμάνοι που δεν κράταγαν όπλο.

[dfp_ads id=236982]

Η δεύτερη ήταν όταν χώρισα. Γιατί είχα μια άποψη ότι το παιδί πρέπει να ζει και με τους δυο του γονείς. Ήταν πληγή ο χωρισμός. Ένα χρόνο παλεύαμε. Πέρασα και κατάθλιψη άλλα δυο χρόνια. Αλλά αυτά τα περνάς μόνος σου, δεν τα περνάς με παρέα. Φαντάσου ότι η αδελφή μου και οι γονείς μου δεν ήξεραν τίποτα. Δυο φίλοι μου μόνο ήξεραν, ο Θάνος και ο Τάσος. Εκείνη την περίοδο έχασα τα μαλλιά μου τελείως. Δεν το ξέρει αυτό ο κόσμος.

Ευτυχώς με βοήθησε τότε ο Φερεντίνος. Με πήγε σε ένα δικό του δερματολόγο, πολύ καλό και μου είπε ότι αν τα μαλλιά δεν είναι να πέσουν, θα ξαναβγούν. Ξαναβγήκαν μετά από ένα χρόνο. Άμα είχες παρατηρήσει, είχα εξαφανιστεί για λίγο, δεν έκανα τηλεόραση. Δεν έκανα ταινία, δεν έκανα τίποτα. Μόνο θέατρο και πολύ διακριτικά» λέει ο Κώστας Αποστολάκης στη συνέντευξη του, όπου εξομολογείται μεταξύ άλλων και για το ατύχημα που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή του:

«Το 93-94 είχα ένα τεράστιο τρακάρισμα με τη μηχανή. ‘Έσπασα το σαγόνι, το πόδι μου, κάτι πλευρά και με μάζεψε το ασθενοφόρο, αυτό το ξέρουν μόνο οι δικοί μου άνθρωποι.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!