Μένιος Φουρθιώτης: Η γνωριμία με την Τατιάνα Στεφανίδου και η πρόταση για το Epsilon

Όσα αποκάλυψαν για την πρώτη γνωριμία και την παλιά τους συνεργασία. Πώς έπεισε την Τατιάνα Στεφανίδου να πάει στο Epsilon;

Καλεσμένος στο «Tatiana Live» ο παρουσιαστής και εμπορικός διευθυντής του Epsilon Μένιος Φουρθιώτης θυμήθηκε την πρώτη του γνωριμία με την Τατιάνα Στεφανίδου και αποκάλυψε τους λόγους που επέμεινε να έρθει στο κανάλι.

Έχοντας βγει στην αγορά εργασίας από πολύ νωρίς, στα 19 του χτύπησε την πόρτα του γραφείου της παρουσιάστριας για να μπει ως μαθητευόμενος στην ομάδα της και να μάθει τη δουλειά κι ενώ αρχικά δεν τα κατάφερε, στο τέλος με την επιμονή και τη δουλειά του ξεκίνησε η πρώτη τους συνεργασία.
 
Δείτε όσα είπαν για την πρώτη τους γνωριμία, όταν ακόμα η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν στον ΑΝΤ1:
https://www.youtube.com/embed/Bi_lbaVFNnw

Πώς έπεισε όμως την Τατιάνα Στεφανίδου να πάει στο Epsilon;
«Θέλω να σας πω πόσο σημαντική είναι η επιμονή. Εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν πολύ απογοητευμένη από τις συζητήσεις που έκανα με το STAR γιατί οι δρόμοι μας δεν μπορούσαν να συναντηθούν. Δηλαδή αυτά που μου έλεγαν και δεν ήταν οικονομικό το θέμα, δηλαδή δεν θα άλλαζαν τους οικονομικούς όρους. Αυτά που μου έλεγαν ήταν πράγματα που εγώ δεν πίστευα ότι θα πήγαιναν καλά και είχα απογοητευτεί και είχα στεναχωρηθεί γιατί δεν είχα πάρει καμία απόφαση να εγκαταλείψω το κανάλι μου, εγώ εκεί ήθελα να μείνω. Αλλά κοιτάξτε πως ένας άνθρωπος τόσο πολύ επίμονος, όταν σου δείξει πόσο πολύ σε θέλει είναι λίγο σαν τις σχέσεις που έχουν χημεία. Οι άνθρωποι που εκτίθενται σαν κι εμάς πρέπει να έχουν και μία ψυχολογία καλή, να πιστεύουν αυτό που κάνουν και να νιώθουν ότι τους πιστεύουν οι άλλοι και ότι θα τους στηρίξουν. Και κάπως έτσι λέω δεν το συζητάω;» αποκάλυψε η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Μένιος Φουρθιώτης εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να επιμένει τόσο…

«Όλοι οι άνθρωποι του σταθμού θέλαν ένα λαμπερό και καταξιωμένο άτομο για μία ζώνη που έλειπε από τους τηλεθεατές. Έλειπε η εκπομπή που έκανες, μιλάω για τον ΑΝΤ1, το «Αξίζει να το δεις» χτυπώντας 40% – 50%, έλειπε η παρέα του τηλεθεατή τα απογεύματα. Η επιβεβαίωση της επιλογής σου να έρθεις στο Epsilon, αλλά και της επιλογής του σταθμού να σε διεκδικήσει τόσο πολύ… Είμαστε στο Epsilon, δεν είμαστε ούτε στον ΑΝΤ1 που έχει ένα χτισμένο κοινό, ούτε στο MEGA, ούτε στο STAR, ούτε στον Alpha. Ερχόμενη εδώ και φέρνοντας σε μία καθημερινή ζώνη και χτυπώντας το λιγότερο μισό εκατομμύριο τηλεθεατές και μεγαλύτερο οχτακόσιες χιλιάδες τηλεθεατές ποσοστά τηλεθέασης ανά τέταρτο έδειξε και στον κόσμο είχε λείψει αυτή η γυναίκα.»

https://www.youtube.com/embed/LfQ3kXVXtOY