Μέμος Μπεγνής: «Η απιστία είναι θέμα της ανθρώπινης φύσης»

Οι «πιπεράτες» δηλώσεις του Μέμου Μπεγνή.

Στην πολυθρόνα απέναντι από την Ναταλία Γερμανού βρέθηκε σήμερα ο Μέμος Μπεγνής, ο οποίος σχολίασε δηλώσεις του παλιότερες και πιο πρόσφατες οι οποίες έχουν προκαλέσει καθεμιά με τοπν τρόπο της. Μία από αυτές και το πως δε θα τον ενοχλούσε αν η σύντροφος του τον απατούσε, καθώς στη συνέχεια δε θα είχε απωθημένα…
«Η απιστία σαν ετοιμολογία είναι η έλλειψη πίστης. Δεν πιστεύω ότι αν ξαφνικά μέσα σε μία σχέση που τον αγαπάς πάρα πολύ τον άλλον, έχεις επιλέξει να έχεις σχέση μαζί του, ξαφνικά, έρθει απέναντι σου κάτι που σου αρέσει πάρα πολύ και το κάνεις και σου φύγει αυτό το απωθημένο, είναι έλλειψη πίστης προς τον άνθρωπο σου. Δεν το πιστεύω αυτό. Αυτό είναι ένα απωθημένο που έκανες. Πολυγαμικό όν είναι ο άνθρωπος ούτως ή άλλως, σου έφυγε και μετά είσαι στον άλλον πολύ πιο καλά.

Να μου το πουν δεν μου το έχουν πει, αλλά να το μάθω το έχω μάθει. Δεν έχω κάνει κάτι, δεν έχω πει κάτι, δεν έχω κάνει καμιά φασαρία, ούτε πρόκειται να κάνω ποτέ. Είναι θέμα ανθρώπινης φύσης» σχολίασε ο ηθοποιός στην εκπομπή «NaMaSte».

https://www.youtube.com/embed/QJOQ7dCUOAo