Μελωδία της Ευτυχίας: Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές του μιούζικαλ που θα μας μαγέψει!

Ένα από τα πιο αγαπημένα και μακροβιότερα μιούζικαλ στην ιστορία του Μπρόντγουεϊ, ανεβαίνει φέτος το χειμώνα στo θέατρο "Παλλάς", σε μια ελληνική υπερπαραγωγή από 6 Δεκεμβρίου ως και 25 Ιανουαρίου.

 Ένα από τα πιο αγαπημένα και μακροβιότερα μιούζικαλ στην ιστορία του Μπρόντγουεϊ, ανεβαίνει φέτος το χειμώνα στo θέατρο «Παλλάς», σε μια ελληνική υπερπαραγωγή από 6 Δεκεμβρίου ως και 25 Ιανουαρίου. Το μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ οπως και η ταινία που πρωταγωνίστησαν η Τζούλι Άντριους και ο Κρίστοφερ Πλάμερ, βασίστηκαν με τη σειρά τους στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Μαρίας φον Τραπ The Story of the Trapp Family Singers και η προσαρμογή για τη μεγάλη οθόνη έγινε από τους Έρνεστ Λέμαν, Χάουαρντ Λίντσεϊ και Ράσελ Κράουζε.

Μερικά από τα τραγούδια του μιούζικαλ όπως: Edelweiss, My Favorite Things, Climb Ev’ry Mountain, Do-Re-Mi, Sixteen Going on Seventeen, The Lonely Goatherd και The Sound of Music έχουν αντέξει το πέρασμα του χρόνου.

Λίγο πριν τη συνέντευξη τύπου σας αποκαλύπτουμε το cast του μιούζικαλ «Μελωδία της ευτυχίας» που πρόκειται να δούμε στο θέατρο «Παλλάς» σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου.

Τη Μαρία στην υποσχόμενη δουλειά θα ενσαρκώσει η Νάντια Κοντογεώργη και τον πλοίαρχο Γκεόρκ φον Τραπ Άκης Σακελλαρίου. Μαζί τους θα είναι και η Ζέτα Δούκα (Βαρώνη Έλσα Σρέντερ) με τον Αργύρη Αγγέλου.

Τις ενορχυστρώσεις έχει αναλάβει ο Γιάννης Αντωνόπουλος και θα υπάρχουν live περίπου 30 όργανα. Μετά από οντισιόν επελέγησαν και 18 παιδιά και περίπου 10 μοναχές που θα παίζουν σε διπλή διανομή.

Διαβάστε ακόμα:

«Κάτω Παρτάλι»: Οι ήρωες ξανάσμιξαν στη Σίφνο – Φωτογραφίες!

Ο Άκης Σακελλαρίου μίλησε πρώτη φορά για τα πολιτικές του απόψεις

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός: «Στη Νέα Υόρκη καθάριζα σπίτια»!