«Μεγάλωσα με μια γιαγιά που έχασε το παιδί της»

Η εξομολόγηση πασίγνωστου μοντέλου...

Στον καναπέ του JOY, μαζί με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, κάθισε η Ρέα Τουτουνζή. Το γνωστό μοντέλο μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε όταν έχασε τη μητέρα της.

«Έχω χάσει τη μητέρα μου από πολύ μικρή ηλικία, στα 12 μου, μεγάλωσα με μια γιαγιά που έχασε το παιδί της και μεγάλωσε το εγγόνι της, έχω ένα φοβερό πατέρα, ο οποίος όμως δεν ζει στην Ελλάδα – ζούσε πάντα εξωτερικό, συγκλονιστικός μπαμπάς, ήταν πάντα παρών. Αυτοί οι δυο άνθρωποι μου δώσαν όλα τα στοιχεία και τη γνώση που θα έπρεπε να έχω ώστε να ξέρω ότι υπάρχουν κακοί άνθρωποι, κίνδυνοι, ότι θα υπάρξουν κακοτοπιές. Δεν μου είπε κανείς να μην κάνεις αυτό ή εκείνο, ήξερα απλά ότι υπάρχουν καλά και κακά πράγματα, και γινόταν πολύ συζήτηση»…

«Η μαμά μου “έφυγε” από καρκίνο. Το έζησα όλο, από την αρχή. Και είναι μια απώλεια που δεν την ξεπερνάς ποτέ… Έχω σκόρπιες αναμνήσεις από εκείνη την περίοδο, ήταν δύσκολα τα πράγματα, και πιο δύσκολο ήταν να βλέπω τη γιαγιά μου μετά, που παρ” ολο τον πόνο τη, βρήκε τη δύναμη για να με μεγαλώσει, ήμουν και δύσκολο παιδί».

Ο μπαμπά της…

«Μιλούσαμε συνέχεια στο τηλέφωνο, χτίσαμε σχέση έτσι, είμαι ερωτευμένη μαζί του, είμαι κοριτσάκι του μπαμπά. Δεν μιλάει καν ελληνικά ο μπαμπάς μου, είναι Λιβανέζος, και ζούσε στην Αίγυπτο. Πήγαινα συχνά, μιλάμε μεταξύ μας αγγλικά και γαλλικά».

Διαβάστε ακόμα:

Η εξομολόγηση της Ρέας Τουτουνζή για τις καταχρήσεις