Μεγάλος εκνευρισμός Γεωργαντά με Λιάγκα! Η μπηχτή στον παρουσιαστή!

Θέμης Γεωργαντάς

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε πως ο Θέμης Γεωργαντάς, βγάζει λεφτά από τους τραγουδιστές...

Η συνέντευξη της Κατερίνας Στικούδη έγινε αφορμή για μια σύγκρουση Λιάγκα – Γεωργαντά στον αέρα της εκπομπής.

«Έχω κάνει λάθη, έχω ανεβάσει λάθος αισθητικά φωτογραφίες, αλλά είμαι αυθόρμητη, τι να κάνω; Έχω βαρεθεί να αναλύω γιατί φοράω κορμάκι και μαγιό στην παραλία. Εσείς πως θα πάτε δηλαδή στην παραλία; Με τις μπούργκες σας;» αναφέρει η τραγουδίστρια στην συνέντευξη της και ο Θέμης Γεωργαντάς θέλησε να εκφράσει τη διαφωνία του σχετικά με την απολογητική της στάση: «Εγώ εδώ διαφωνώ με την Κατερίνα, νιώθω ότι απολογείται. Είναι μια κορυφαία ποπ τραγουδίστρια, πάρα πολύ καλή, πολύ σέξι.»

Πριν προλάβει όμως να ολοκληρώσει την άποψη του, ο Γιώργος Λιάγκας παρενέβη για το χαρακτηρισμό «κορυφαία ποπ τραγουδίστρια» που χρησιμοποίηση ο Θέμης Γεωργαντάς θεωρώντας τον υπερβολικό και σχολίασε: «Ηρέμησε το ξέρουμε ότι βγάζεις λεφτά από τους τραγουδιστές, ηρέμησε με τα «κορυφαία ποπ τραγουδίστρια». Ναι, η Μαντόνα και μετά είναι η Στικούδη, κάτσε ρε Γεωργαντά, ηρέμησε λίγο.» συνεχίζοντας να λέει για την Φουρέιρα και την Επίδαυρο.

«Να τελειώσω;»

«Συγγνώμη που τον έκοψα μωρέ.»

«Είναι η πρώτη φορά άλλωστε που με κόβεις» παραπονέθηκε ο Θέμης Γεωργαντάς πιο σοβαρά αυτή τη φορά.

«Ναι, έχεις πολύ σημαντικά πράγματα να πεις. Για λέγε.»

«Όχι δεν θα πω τίποτα άλλο. Μα πάω να μιλήσω και συνέχεια πετάγεσαι. Και πήγες να πεις τώρα για τη Φουρέιρα και την Επίδαυρο. Συνέχεια να πεις κάτι. Και λες ότι βγάζω λεφτά από τη Στικούδη που είναι άκυρο τελείως» είπε ο Θέμης Γεωργαντάς μη μπορώντας να κρύψει τον εκνευρισμό του.