Μεγάλη ένταση στο Πρωινούλι! Ύψωσαν τη φωνή Αϊβάζης – Μπέζας!

Αϊβάζης

«Κάνεις λάθος! Δεν το δέχομαι αυτό!»

Ο καβγάς στο NaMaSte ανάμεσα στον Νάσο Γουμενίδη, τον Νίκο Γκάνο και την Έλενα Ασημακοπούλου έγινε θέμα στο Πρωινούλι και με αφορμή αυτόν, ένας νέος ξέσπασε ανάμεσα στους παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του Epsilon Γιάννη Αϊβάζη και Γιώργο Μπέζα.

«Θεώρησα ότι είναι υπερβολικό και από τις δύο πλευρές. Σαφώς συμφωνώ με το γεγονός ότι πρέπει έναν καλεσμένο να τον σέβονται σε οποιαδήποτε εκπομπή από την άλλη όμως δεν μπορείς να λες ότι χρησιμοποιείς το τηλεοπτικό βήμα για να μου πεις οτιδήποτε γιατί και ο Νάσος χρησιμοποιεί το δικό του βήμα στο site για να μπορέσει να πει αυτό που θέλει και μπορεί να είναι ένα έγκυρο ρεπορτάζ ή όχι. Από την άλλη μπορεί να θεώρησε ο Νίκος ή η Έλενα ότι έχει αδικηθεί» ξεκίνησε να λέει ο Γιάννης Αϊβάζης επισημαίνοντας πως δεν μπορεί να παίρνουν συνέχεια τον κάθε δημοσιογράφο που γράφει κάτι για τον καθέναν. «Από την άλλη όταν οι δημοσιογράφοι παίρνουμε τηλέφωνο τον Χ, Ψ και ρωτάμε για να διασταυρώσουμε το ρεπορτάζ αν ισχύει, μου λες «όχι» και την επόμενη μέρα το βλέπω τίτλο κι εγώ έχω χάσει τη δουλειά μου, έχω γίνει ξεφτίλα στην πιάτσα γιατί έχω γράψει κάτι λάθος» αντέκρουσε ο Γιώργος Μπέζας ανεβάζοντας τους τόνους.

«Πόσες φορές – και μην πείτε ποτέ γιατί πιστεύω θα πείτε ψέματα – έχετε πάρει συνέντευξη από κάποιον για ένα περιοδικό και ο τίτλος που έχετε βάλει είναι ανάλογος με αυτά τα οποία σας είπε. Μπορεί να σας έχει πει κάτι και να έχετε πάρει την τρίχα να την κάνετε τριχιά.» συνέχισε να επιμένει ο Γιάννης Αϊβάζης προκαλώντας την έκρηξη του Γιώργου Μπέζα

«Κάνεις λάθος. Είναι λάθος αυτό που λες τώρα. Βγάζουν λάθος τίτλους οι δημοσιογράφοι; Δεν το δέχομαι αυτό. Κάποιες φορές μπορεί να έχουν βγει ψευδείς ειδήσεις, σε συνέντευξη όμως αποκλείεται να έχουν κάνει παραποίηση αυτών που έχεις πει» επέμεινε ο δημοσιογράφος.