Mea culpa Μαστοράκη σε Μανωλίδου

«Είχαν έρθει πράγματι σε επαφή μαζί της από το κανάλι σε πολύ πρώτο στάδιο διερευνητικών (και μόνο) επαφών αλλά εγώ δεν το είχα μάθει ποτέ».

Τέλος καλό, όλα καλά στην κόντρα που ξέσπασε τις προηγούμενες μέρες μεταξύ της Ευγενίας Μανωλίδου και του Νίκου Μαστοράκη, με αφορμή δηλώσεις της παρουσιάστριας ότι της είχε γίνει πρόταση να αναλάβει την εκπομπή «Αργά».

Στο «άδειασμα» που έκανε ο Νίκος Μαστοράκης στην Ευγενία Μανωλίδου, εκείνη επέμεινε ότι της είχε γίνει πρόταση.

Σήμερα, ο Νίκος Μαστοράκης δίνει τέλος στην κόντρα γράφοντας τα εξής: «Ευχαριστώ την Ευγενία που με την κομψή και ευγενική της απάντηση μου δίνει την ευκαιρία να της πω mea culpa και συγνώμη. Όμως 50% και στα δύο. Είχαν έρθει πράγματι σε επαφή μαζί της από το κανάλι σε πολύ πρώτο στάδιο διερευνητικών (και μόνο) επαφών αλλά εγώ δεν το είχα μάθει ποτέ. Mea culpa μεν, αλλά 50%. Όσο για την συγνώμη δεν θα χρειαζόταν αν η Ευγενία τους δεοντολογικούς κανόνες της δουλειάς μας που μας υπαγορεύουν να μη δημοσιοποιούμε τις προτάσεις που μας κάνουν εφ' όσον αυτές δεν υλοποιήθηκαν. Όπως κι εμείς σαν modus operandi δεν εκθέτουμε όλους εκείνους που κατά καιρούς μας κάνουν προτάσεις ή ζητούν συνεργασία και τους λέμε ευγενικά «όχι». Είναι μια βάση διακριτικής εχεμύθειας με αμφίδρομο κέρδος».

https://www.youtube.com/embed/-hTA2G_hy-M