Masterclass: Ο Βαγγέλης Δρίσκας επιστρέφει και ετοιμάζει …μηλόπιτα

Το Masterclass συνεχίζει για 2η χρονιά, ξεκινώντας από την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Πιστός στο Κυριακάτικο ραντεβού, για έξι συνεχόμενα χρόνια στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Βαγγέλης Δρίσκας επιστρέφει την Κυριακή 9 Οκτωβρίου με τα καινούργια επεισόδια του MASTERCLASS.

[dfp_ads id=236982]

Στο 1ο Masterclass της δεύτερης χρονιάς, ο Βαγγέλης μας ετοιμάζει τα πιο πρωτότυπα κεφτεδάκια από σπαγγέτι, μία μοναδική λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους. Παραδίδει μάθημα μαγειρικής και μοιράζεται μαζί μας όλα τα μυστικά του μαγειρέματος για το rib eye και μας ετοιμάζει τα πιο ταιριαστά συνοδευτικά. Παίζει με υλικά εποχής φτιάχνοντας ένα ξεχωριστό τσάτνεϋ σύκου. Τα γλυκά δεν λείπουν και αυτή τη σεζόν από το κυριακάτικο τραπέζι. Ετοιμαστείτε για την μηλόπιτα «Masterclass» με βουτυράτη βάση, γλυκιά γέμιση από τραγανά μήλα και crumble αμυγδάλου και απολαύστε το απόλυτο φθινοπωρινό επιδόρπιο!

Και αυτή την χρονιά, μέσα από το Masterclass, ο Βαγγέλης Δρίσκας παραδίδει μαθήματα μαγειρικής, και μοιράζεται μαζί μας συναρπαστικές γεύσεις και συνταγές για μία ζωή.
Κάθε Κυριακή, ο Βαγγέλης Δρίσκας μας στρώνει ένα τραπέζι για αγαπημένους και φίλους, με τον μοναδικό του τρόπο όπως μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια, με τους πιο ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς από την Ελλάδα και τις κουζίνες του κόσμου.