MasterChef: Ο Κώστας Βάχος απαντά για την συμπεριφορά του Κωνσταντίνου Συμεωνίδη!

MasterChef

Ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef σχολιάζει τα όσα έγιναν στον διαγωνισμό μαγειρικής!

Ο Κώστας Βάχος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε το περασμένο Σάββατο από το MasterChef 2 συγκεντρώνοντας τις λιγότερες ψήφους στη δοκιμασία αποχώρησης απέναντι στον Κωνσταντίνο Συμεωνίδη.

Ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης προκάλεσε αρνητική έκπληξη στους συμπαίκτες του όταν είπε πως θα ήθελε να ανταγωνιστεί με κάποιον επαγγελματία και όχι τον Κώστα Βάχο, υποτιμώντας τον συμπαίκτη του ο οποίος είχε επιλεχθεί στους καλύτερους 22 του MasterChef 2.

[dfp_ads id=236982]

«Θα ήταν και πιο δίκαιο γιατί αυτή τη στιγμή βρίσκομαι εγώ που είμαι επαγγελματίας να χρειάζεται να ανταγωνιστώ τον Βάχο, ο οποίος δεν είναι. Και δεν θέλω να σε υποτιμήσω Βάχο, αλλά πραγματικά το έχω πει από την αρχή, όταν θα φύγω, όποτε φύγω, έχοντας δίπλα μου πίσω μου και μπροστά μου μάγειρες καλούς. Θέλω να διαγωνιστώ με καλούς ανθρώπους στην μαγειρική. Δεν λέω ότι δεν είσαι καλός, όμως έχεις ακόμα δουλειά. Το ξέρεις και ο ίδιος. Το γνωρίζεις ότι έχεις δουλειά για να φτάσεις σε ένα επίπεδο μαγειρικό», ανέφερε  συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης, του οποίου το πιάτο κέρδισε.

MasterChef: Η ατάκα του Συμεωνίδη στον Βάχο που προκάλεσε αντιδράσεις! «Εμένα θα με μείωνε…»

Αργότερα στο σπίτι, τα σχόλια του ενόχλησαν πάλι όταν δήλωσε πως ήθελε να κερδίσει με διαφορά τον Κώστα Βάχο σε βαθμούς. Ο Κώστας Βάχος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας Στη Φωλιά των Κου Κου και δεν έκρυψε την έκπληξη του για τα όσα είπε ο συμπαίκτης του…

«Με εκπλήσσει πραγματικά. Δεν έδειξε τέτοιο πρόσωπο πριν. Μέσα στο σπίτι έβγαζε κάποια πράγματα π.χ που λέγαν ότι θα γυαλίσει τα παπούτσια, τις περιέργειες του καπνίσματος. Τον ενοχλούσαν αρκετά τέτοια πράγματα ιδιότροπα ας πούμε. Αλλά από εκεί και πέρα, να φανταστείτε όταν ήμασταν στους 35 κάναμε και παρέα. Μάλλον είναι δικό του θέμα.»

Ενώ όσον αφορά τις ψήφους που πήρε από τους συμπαίκτες του με αιτιολόγηση την ηλικία, ο Κώστας Βάχος δήλωσε: «Μου φάνηκε δικαιολογία.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το MasterChef!