Μάρκος Σεφερλής: «Το μόνο που έχω κρατήσει από τον Πέτρο Κωστόπουλο είναι τα…»

«Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Μάρκος Σεφερλής ξέρει ποια ήταν η Έλενα Τσαβαλιά πριν τον Μάρκο Σεφερλή»

Τα σχόλια του Πέτρου Κωστόπουλου μέσα από το site του για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, όπως ήταν αναμενόμενο συζητήθηκαν πολύ. Ο Μάρκος Σεφερλής, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, είπε τα εξής:

«Αυτά που γράφτηκαν στο καινούργιο του περιοδικό, τα υπογράφει ο ίδιος, γιατί εγώ είδα ότι το γράφει κάποιος με ψευδώνυμο. Να βάλει το ονοματεπώνυμό του όποιος τα γράφει και να του απαντήσω πολύ ευχαρίστως. Τώρα από την άλλη, εγώ, το μόνο που έχω κρατήσει από τον Πέτρο Κωστόπουλο είναι τα υμνηστικά σχόλια που έκανε για το πρόσωπό μου κάθε φορά που πήγαινα στην εκπομπή του -και δεν πήγα μόνο μια φορά, πήγα και στη βραδινή του εκπομπή αρκετές φορές. Ήμουν από τους λίγους ανθρώπους και η κομπάρσα Έλενα Τσαβαλιά και η Στέλλα Καλλή, που αναφέρθηκε ο άνθρωπος με το ψευδώνυμο, στο τελευταίο του αποχαιρετιστήριο πάρτι που έκανε με τους συνεργάτες της εκπομπής του. Δεν κάλεσε άλλους επώνυμους, ήμασταν οι τρεις μας. Άρα, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει πέσει σε αυτό το σφάλμα μετά από όλα αυτά που έχει πει για μένα όλα αυτά τα κολακευτικά. Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Μάρκος Σεφερλής ξέρει ποια ήταν η Έλενα Τσαβαλιά πριν τον Μάρκο Σεφερλή».

Όσο για τα σχόλια που ακούγονται σχετικά με το ότι ο Μάρκος δεν είναι δημοσιογράφος για να παρουσιάζει εκπομπή, ο ηθοποιός απαντά: «Είπαν ότι δεν είμαι δημοσιογράφος για να παρουσιάσω δημοσιογραφική εκπομπή. Το θέμα της συνέντευξης είναι είκοσι λεπτά, όλο το άλλο είναι ψυχαγωγικό. Είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είναι ο Λουδάρος δημοσιογράφος; Το έχει κάνει δημοσιογράφος στο παρελθόν και το Mega είπε να δοκιμάσουμε κάτι άλλο. Είπαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, είναι έγκλημα»;

//www.youtube.com/embed/2JFfiMrDBvg
Διαβάστε ακόμα:

Η απάντηση της Έλενας Τσαβαλιά στον Πέτρο Κωστόπουλο

Η «επίθεση» του Πέτρου Κωστόπουλου στον Μάρκο Σεφερλή

Πέτρος Κωστόπουλος: «Έτσι έζησα το Πρωινό mou»