Μάρκος Σεφερλής: Η αλήθεια για το πρωινό του MEGA και η πρόσκληση από Λιάγκα – Σκορδά!

«Ο κόσμος με ρωτάει ακόμα «πότε ξεκινάτε στο πρωινό;»

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής ο οποίος αποκάλυψε γιατί δεν ήρθε σε συμφωνία με το MEGA για να συνεχιστεί το πρωινό, αλλά και την πρόσκληση που είχε από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά να πάει καλεσμένος τους.

«Ο κόσμος με ρωτάει ακόμα «πότε ξεκινάτε στο πρωινό;». Δεν έχει καταλάβει τι γίνεται. Όταν συζητήσαμε να είμαι στο πρωινό και φέτος, μου προτάθηκε μία εκπομπή τελείως διαφορετική από αυτή που είχα εγώ στο μυαλό μου. Δηλαδή με τις μόνιμες στήλες που υπήρχαν έτσι κι αλλιώς, αλλά μόνο με αυτές. Να συνεχιστεί το ίδιο MEGA με ΜΙΑ και κυρίως να στραφούμε και σε άλλο κοινό, πιο γυναικείο. Κάτι το οποίο εμένα δε με ενδιέφερε. Εγώ ήθελα να ψυχαγωγώ τον κόσμο. Έχω τη δυνατότητα να πω και όχι» λέει ο Μάρκος Σεφερλής.

Αναφορικά με τη λέξη «γόης» που χρησιμοποίησε στο τραγούδι της έναρξης η Φαίη Σκορδά ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε… «Αν δεν χωρούσε και άλλος γόης στην τηλεόραση δεν θα με καλούσαν εδώ και πολύ καιρό στην εκπομπή τους. Και σήμερα που ήρθε και το τελευταίο μήνυμα να πάω στην εκπομπή τους. Για να πάω πρέπει να ξεκαθαρίσω αν χωράει ένας «γόης» ή δύο. Αν χωράει ένας δεν μπορώ να πάω γιατί δεν μπορεί να είμαστε στο ίδιο πλατό, θα στεναχωρήσω τη Φαίη γιατί θα αποδειχτεί ότι τελικά δεν χωράει μόνο ένας γόης μπορεί να χωρέσουν και δύο. Αν δεν ήταν για μένα το καρφί θα πάω γιατί να μην πάω; Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά και πέρυσι όλο το χειμώνα δήλωνα ότι δεν είμαστε εχθροί, έτυχε να είμαστε απέναντι.»