Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: «Ο λόγος που ψηφίστηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ότι…»

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δίνει τη δική του απάντηση ως προς το γιατί ο Γιώργος Αγγελόπουλος ψηφίστηκε για να φύγει από τους Μαχητές.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ήταν ο δεύτερος φιναλίστ του Survivor και ο τελευταίος που απαντά στην ερώτηση που απασχόλησε από την αρχή στο ριάλιτι επιβίωσης. Γιατί ψηφίστηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για να αποχωρήσει από τους Μαχητές και να πάει στην ομάδα των Διασήμων;

[dfp_ads id=236982]

«Στα κάστινγκ κάναμε παρέα με τον Γιώργο. Ο λόγος που ψηφίστηκε ο Γιώργος είναι ότι έδειξε εκείνες τις μέρες ότι έχει ένα χαρακτήρα που θέλει να ηγείται μιας ομάδας. Πιστεύω είναι λάθος όταν δεν ξέρεις τους άλλους ανθρώπους και προσπαθείς να του επιβληθείς με αυτό τον τρόπο. Στην πορεία απέδειξε ότι στην ομάδα του στους Διάσημους ήταν ο ηγέτης στην ομάδα. Κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας.

Όμως στην αρχή ενός παιχνιδιού με 12 χαρακτήρες διαφορετικούς, όταν πας να επιβληθείς, ο άλλος θα αντιδράσει κι αυτή η αντίδραση έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Είμαι της άποψης ότι μέσα από την πορεία στο παιχνίδι θα φτάσεις να περνάει ο λόγος σου. Αυτό που λες να έχει μια βαρύτητα ίσως περισσότερη από τους άλλους. Αυτό δεν είναι καθόλου κακό.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Γιώργο. Είναι κάτι που το είχαμε δει, το είχε στον χαρακτήρα του» εξήγησε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!