Η Μαρία Μπεκατώρου σε μια συγκινητική συνέντευξη: «Θέλουμε παιδί αλλά… τα πολλά φάρμακα…»

Μαρία Μπεκατώρου

"Έχω περάσει στιγμές που πρέπει να είμαι χαρούμενη και παράλληλα ξέρω ότι το πρωί μπορεί μα έχω περάσει κάπως δύσκολα...."

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, η Μαρία Μπεκατώρου συγκινεί με την εξομολόγησή της στην εκπομπή Dot, για την προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί. Η παρουσιάστρια μίλησε για το θέμα χωρίς περιστροφές…

[dfp_ads id=236982]

«Το θέμα του παιδιού, δυστυχώς, άρχισε να μας απασχολεί αργά. Επειδή περάσαμε πολλά χρόνια που ήμασταν σαν ζευγαράκι για καφέ και φαγητό και ο καθένας σπίτι του μετά, θέλαμε να το ζήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε το «οι δυο μας κάτω από την ίδια στέγη». Αυτό μας πήγε πίσω.

Όταν σου λένε ότι πρέπει να το προσπαθήσουμε αλλιώς και ότι έχουν περάσει τα χρόνια και είσαι οριακά, η γονιμότητά σου έχει πέσει λόγω ηλικίας, εκεί το θες ακόμα περισσότερο. Εμείς με τον Αντώνη δεν είναι ότι δεν είμαστε ευτυχισμένοι κι έτσι, απλά πιστεύουμε και οι δύο ότι έχουμε πολλή αγάπη να δώσουμε σε ένα παιδί. Το έχουμε δει απόλυτα ισορροπημένα. Δηλαδή, ναι μεν το θέλουμε αλλά… τα πολλά φάρμακα… Έχω περάσει στιγμές που πρέπει να είμαι χαρούμενη και παράλληλα ξέρω ότι το πρωί μπορεί μα έχω περάσει κάπως δύσκολα. Να παίρνω κάποια φάρμακα και να έχω πρηστεί ή τα φάρμακα αυτά να μου δημιουργούν νεύρα. Είναι πολλά.

Ζούμε σε μία κοινωνία που όταν η γυναίκα είναι παντρεμένη, μετά από δύο τρία χρόνια ξεκινάνε ερωτήσεις «πότε θα κάνεις παιδί και γιατί δεν κάνεις παιδί». Δεν γίνεται να κάνει κάποιος αυτή την ερώτηση. Δεν ξέρεις αν δεν μπορεί ή αν δεν το θέλει. Οι περισσότερες γυναίκες δεν μπορούν. Γιατί, λοιπόν, να μπει η γυναίκα στη διαδικασία να απαντήσει. Εμένα με ρωτούσαν συνέχεια».

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…