Μαρία Μπεκατώρου: «Για του χρόνου υπάρχει καλή διάθεση για το Σαββατοκύριακο»

«Στις φωτογραφίες μου στα περιοδικά είμαι μόνο ρετούς»

Στο καλοκαιρινό bazaar βιβλίου από τον Βήμα fm η Μαρία Μπεκατώρου έδωσε το «παρών» και μίλησε για τη νέα της εκπομπή Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ που κλείνει ένα μήνα στον ΑΝΤ1, τα μελλοντικά τηλεοπτικά σχέδια με το κανάλι, αλλά και τις αντιπάλους της στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

«Σιγά σιγά δένουμε, γιατί αυτό στήθηκε σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, αγαπάμε πάρα πολύ αυτό που κάνουμε και πραγματικά και εγώ είμαι πολύ ενθουσιασμένη.

Κάθε παρουσιάστρια δίνει το δικό της χαρακτήρα στην εκπομπή οπότε είναι τρεις διαφορετικές προτάσεις. Είναι γενικά μια δύσκολη ζώνη. Είναι διαφορετικό το κοινό. Είναι πολλά παιδιά που παρακολουθούν τηλεόραση και είναι και μία περίοδος που ο κόσμος αρχίζει σιγά σιγά και χάνεται. Είναι μια περίοδος που ξεκινούν να πηγαίνουν στις παραλίες και πάρα πολύ καλά κάνει. Δόξα τω Θεώ είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, νιώθουμε πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Δεν έχουμε φτάσει εκεί που πρέπει, αλλά οδεύουμε καλά προς τα εκεί.

Υπάρχει καλή διάθεση για το Σαββατοκύριακο, δεν ξέρω όμως σίγουρα τι πρόκειται να γίνει. Τώρα για τα Καρντάσιανς μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει καμία συμφωνία και καμία συζήτηση. Το YFSF το θέλω,το ποθώ, είναι η λατρεία μου και εύχομαι να γίνει.»

Από τα όσα σχολίασε δεν έλειψε και η αναφορά στις καλοκαιρινές ρετουαρισμένες φωτογραφίες των περιοδικών:«Στις φωτογραφίες μου στα περιοδικά είμαι μόνο ρετούς. Έχω φουλ κυτταρίτιδα, τα πάντα έχω. Πως θα πουλήσουν αλλιώς οι άνθρωποι; επιβάλλεται να μου κάνουν. Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να φωτογραφίζονται οι κοπέλες οι γνωστές που είναι και πιο νέες και έχουν και πιο ωραίο κορμί και το προσέχουν. Εγώ δε το φροντίζω το κορμί μου, άλλη είναι η δουλειά μου, άλλο θέλω αν κάνω, αλλά αν κάποιος θέλει να φωτογραφίσει κάνουμε τη συμφωνία ότι μετά θα με ρετουσάρει πάρα πολύ ωραία.»

https://www.youtube.com/embed/vAwNP9-6z6E