Μαρία Μπακοδήμου: «Γι’ αυτό δεν κάνουμε τηλεόραση με τον Φώτη Σεργουλόπουλο φέτος»

Μαρία Μπακοδήμου

Όλα όσα εξομολογήθηκε η γνωστή παρουσιάστρια στη Φαίη Σκορδά...

Η Μαρία Μπακοδήμου πέρασε το κατώφλι του Πρωινό τη Δευτέρα και κάθισε απέναντι από την Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια μίλησε για όλα και για τον λόγο που δεν την βλέπουμε φέτος στην τηλεόραση μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

[dfp_ads id=236982]

Άρχισα να το καταλαβαίνω στο τέλος της άνοιξης…

Ήμουν από το 1998 στον αέρα, χωρίς μία διακοπή. Είναι περίεργο. Άρχισα να το καταλαβαίνω στο τέλος της άνοιξης, αρχές καλοκαιριού όταν άρχισα να βλέπω ότι μπερδεύουν πολύ τα πράγματα οι άδειες σε σχέση με τις συμφωνίες που μπορείς να κάνεις. Καταλήξαμε ότι δεν υπάρχουν προτάσεις που μπορούμε να κάνουμε κάτι που να μας αρέσει ή δε βρίσκαμε αυτό που θέλαμε να κάνουμε.

Πέρασα ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι ξεκούραστο, νόμιζα ότι δεν με νοιάζει. Όταν γύρισα μετά τον Σεπτέμβρη ήταν σαν κάτι να είχε μπλοκάρει στους ρυθμούς μου και ήμουν σαν να μην ξέρω που να πατήσω. Όλη αυτή η συνήθεια ήταν κάτι που μου έλειψε μέχρι να βάλω σε τάξη τα πράγματα που έχω τώρα. Όταν βλέπω ότι σε μια δουλειά δεν μπορώ να ελέγξω το αποτέλεσμα κάνω κάτι άλλο.

Είχαμε και άλλες προτάσεις με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Μιλήσαμε και με άλλα κανάλια. Είχαμε προτάσεις νωρίς, από την άνοιξη, αλλά πάντα υπήρχε κάτι που δεν κόλλαγε. Θα μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι ο καθένας μόνος του.