Η Μαρία Κωνσταντάκη απαντά για το αβγό και αποκαλύπτει απίστευτα περιστατικά με την Βίκυ Σταυροπούλου!

Μαρία Κωνσταντάκη

Το αβγό που πέταξε η Βίκυ Σταυροπούλου στην Μαρία Κωνσταντάκη έχει γίνει κάτι σαν εσωτερικό αστείο της παρέας.

Το αυγό που πέταξε η Βίκυ Σταυροπούλου στην Μαρία Κωνσταντάκη το βράδυ της Ανάστασης, συζητήθηκε πολύ.

Βίκυ Σταυροπούλου: Πέταξε αυγό στην Μαρία Κωνσταντάκη! Νόμιζε πως ήταν γαρύφαλλο!

Η Μαρία Κωνσταντάκη βρέθηκε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και έδωσε τη δική της εκδοχή για τα πράγματα…

«Θα σου πω δυο περιστατικά με την Βίκυ Σταυροπούλου. Από όλο τον κόσμο που ήταν εκεί πέρα μόνο η Βίκυ Σταυροπούλου θα μπορούσε να το έχει κάνει αυτό. Αλλά χωρίς να έχει πιει, γιατί με ρωτούσαν. Δεν πίνει αλκοόλ. Το θέμα είναι ότι η Βίκυ Σταυροπούλου ως άνθρωπος, χωρίς να έχει πιει τίποτα, είδε ένα μάτσο γαρύφαλλα, τα έπιασε και τα πέταξε. Θέλω να σας πω δυο περιστατικά για τη Βίκυ Σταυροπούλου για να καταλάβετε ότι αυτό το πράγμα ήταν πολύ σύνηθες για εκείνη.

[dfp_ads id=236982]

«Δυο χρόνια τώρα στο «Για όνομα» είναι εδώ ο καθρέφτηςτης Βίκυς Σταυροπούλου, αριστερά έχει τον κάδο σκουπιδιών της που είναι μαύρος με άσπρη σακουλίτσα και δεξιά κάθομαι εγώ και έχω την τσάντα μου. Επί δύο χρόνια τη στάχτη της την πετάει μέσα στην τσάντα μου. Η Βίκυ βλέπει περιγράμματα.

Η Μαρία Κωνσταντάκη πήρε «εκδίκηση» για …το αυγό της Σταυροπούλου!

Ήμασταν σε ένα καφέ πρωί και η Βίκυ άφησε ένα πεντάερω στον κάδο με τα σκουπιδάκια. Διότι εκεί που όλοι αφήνουν τα καλαμάκια και τις αποδείξεις, η Βίκυ είδε ένα περίγραμμα και σου λέει εδώ αφήνουμε τα tips.

Είμαι σίγουρη ότι η Βίκυ πήρε και δεν πήρε χαμπάρι εκείνη την ώρα τι είχε γίνει. Γελούσε, αλλά μπορεί να σκεφτόταν κάτι άλλο. Μετά λέγαμε για το αβγό και στεναχωριόταν γιατί είναι και ενοχική» περιέγραψε η Μαρία Κωνσταντάκη για τη φίλη της Βίκυ Σταυροπούλου.